Mihaela Geoană compara gestul lui Obama cu cel al soțului ei: ”Michelle, nu te-am iubit niciodată mai mult” un fel de "Mihaela, dragostea mea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia senatorului Mircea Geoană, Mihaela Geoană, a declarat, miercuri, în cadrul unei emisiuni tv, că gestul preşedintelui american Barack Obama de a-i mulţumi şi declara iubirea soţiei sale Michelle este unul care recunoaşte rolul femeii în viaţa oamenilor politici.

Mihaela Geoană a comparat gestul cu cel al soţului ei din 2009, când acesta a strigat "Mihaela, dragostea mea!" în momentul în care a crezut că a câştigat prezidenţialele.

"Cred că este un lucru tipic unor societăţi care recunosc rolul femeii, chiar dacă ea este soţie, chiar daca nu este implicată direct, activ, în munca soţului, faptul că ai o familie puternică, care te susţine, care îţi este alături. Nu este simplu pentru nimeni să fie într-o campanie, de aceea cred că este de apreciat faptul că unii bărbaţi au curajul să recunoască, să mulţumească, nu se tem ca cei din jur, care sunt mai macho, pot râde de ei. Am apreciat gestul lui Obama, cred că a fost un moment sincer, pentru că Michelle Obama a muncit enorm de mult, a fost în campanie în felul ei, în felul în care o soţie poate să fie în campanie. L-a sprijinit timp de 4 ani de zile", a declarat Mihaela Geoană, la Realitatea TV.

Președintele american Barack Obama, reales în funcție, a declarat în discursul său de mulțumire cât de mult își iubește soția.

"N-aş fi omul care sunt astăzi fără femeia care a acceptat să se mărite cu mine acum 20 de ani. Și vreau să spun asta public: Michelle, nu te-am iubit niciodată mai mult şi nu m-am simţit nicicând mai mândru văzând cum o întreagă Americă s-a îndrăgostit de tine!", a afirmat mândru şeful de la Casa Albă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite