Multinaţionala tricoloră

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

A venit momentul ca poporul român, sub conducerea PSD, să rezolve şi problema străinilor. Să afle strănii care este locul lor în România. Să afle de la români!

Puţină istorie. În anii ’90, orice străin venit în România, fie că era un aventurier deghizat în afacerist, un spion CIA care pretindea că face business sau un negustor de tricouri şi chiloţi italieneşti care deschidea un magazin în cartierul Titan, era privit de români ca pe o icoană. Românii se închinau la străini. Ce umilinţă! Apoi, când au venit primele multinaţionale la mijlocul acelui deceniu, acestea au început să facă afaceri şi să-şi securizeze investiţiile cu ajutorul foştilor securişti şi lucrători în comerţul exterior ai regimului Ceauşescu. Pentru că securiştii se pricepeau la învârteli. O grămadă de politicieni români au tras sfori de-a lungul timpului ca să-şi angajeze neamurile în multinaţionale. Străinii din mulţinaţionale n-au lucrat cu poporul, pentru poporul român. Şi timp de 27 de ani, străinii au exploatat angajaţii români, au transformat cu legile lor corporatiste România într-o piaţă de desfacere şi au subminat viaţa poporului.

Este clar ca lumina zilelor noastre că multinaţionala nu e frate cu românul. Codrul este. 

Revenind în prezent. Deci, a venit momentul ca liderii PSD să pună piciorul în prag. Liviule, Codrine, Olguţa, Gabriela, Nicoliceo, Şerbane, luaţi măsuri pentru apărarea ţării! Creşteţi numărul de întreprinderi româneşti! Angajaţi cât mai mulţi români la întreprinderile noastre! Creşteţi productivitatea! Măriţi eficienţa muncii! Căutaţi noi pieţe de desfacere pentru produsele româneşti! Angajaţi directori români destoinici în fruntea unităţilor economice! Micşoraţi preţurile la mărfurile româneşti! Scoateţi produsele străine din supermarketuri! Şi, în final, dacă nu se mai poate cu străinii ăştia, naţionalizaţi! Noaptea e un un sfetnic bun, doar ştiţi asta, naţionalizaţi! Hipsterii, liderii de opinie de stânga, asistaţii care v-au votat, sărmanii din popor, toţi sunt pregătiţi să lupte pentru această cauză! Gâdea, Ciutacu şi Ciuvică să-şi intensifice lupta pentru a deconspira afacerile străinilor în România. Pentru că este strigător la cer ca numai antreprenorii români să fie purtaţi cu cătuşe la DNA. Este o ruşine naţională! De ce nu sunt luaţi la cătuşe şi managerii multinaţionalelor? De ce străinii sunt protejaţi de DNA? Pentru că procurorii execută ordinele ambasadelor? Codrine, Şerbane, Nicoliceo, luaţi măsuri! Este clar ca lumina zilelor noastre că multinaţionala nu e frate cu românul. Codrul este. Dar în cazul ăsta nu trebuie să fugim în codru.  

Sunt voci ale elitelor intelectuale româneşti (o minoritate!) care compară acest „curent“ împotriva străinilor cu cel din anii ’20, când a început să se dezvolte Mişcarea Legionară. Prostii! (N-am trăit acele vremuri şi nici nu ne interesează.) Elitele astea să se ducă cu bursele lor în străinătate, să lase poporul să trăiască în pace, şi să nu se mai întoarcă, să le închidem graniţele, tot peste noapte, nicio problemă.

A venit momentul ca PSD să facă din România o multinaţională tricoloră, mândră, pentru români şi liberă de străini.

Opinii

Mai multe de la Petre Barbu


Ultimele știri
Cele mai citite