articolul anterior

„Nu homosexualul e pervers, ci societatea în care trăieşte“

52
19 May 2017 15:48:09
Traian Danciu

52 Comentarii

Radu Mircea
19.05.2017, 15:59:39

# Este comic faptul ca initiatorii din umbra si sustinatorii referendumului , BOR , sunt tocmai cei care intretin si infiinteaza intr-o veselie manastiri si schituri de taici si de maici , care desi sunt tineri trintori , sunt scosi din circuitul reproductiv si semiincarcerati alaturi de tovarasi de suferinta de acelasi sex . Ce urmeaza sa se intimple in aceste comunitati unisex , nu va mai spun fiindca eu sunt nitzel mai rusinos . Mai mult decit atit , insasi intiistatatorii BOR in frunte cu patriarhul provin numai din rindul calugarilor , deci au interzis la parte femeiasca , insa doresc sa-si impuna vointa asupra unei probleme care le este straina si le va ramine straina intodeauna .

-7 (21 voturi)
Stef Ros
19.05.2017, 16:11:10

>nu va mai spun fiindca eu sunt nitzel mai rusinos . Te rog nu fi prefacut, explica acolo... zi si de Catolicii pedofili, barbatii violenti din familile heterosexuale si rautatea lumii fata de inocentii loviti de boli mentale.

+4 (8 voturi)
cosmic
19.05.2017, 18:06:58

Comentariu considerat abuziv.

Petru Ioan
19.05.2017, 16:20:40

Toată această explozie de contestare a Familiei, unul dintre ultimele bastioane - alături de Biserică - în calea topirii societății într-un creuzet globalizant, inert, visat de elitele corporatocrate (care sprijină masiv financiar această nouă revoluție culturală), nu ar fi existat dacă cei peste 3 milioane de cetățeni nu ar fi semnat pentru Referendum. Este o ultimă centură de siguranță care poate să asigure spațiul de normalitate dat de acest cadru firesc în care copilul învață gramatica socială, în care își formează personalitatea pentru tot parcursul vieții. Agresiva contestare a firescului, fără precedent la noi, nu demonstrează decât că poporul a avut instincte bune atunci când a hotărât că Familia trebuie securizată în fața valului ideologic sexo-marxist, partea culturală a Noii Ordini Mondiale. Cât timp încă mai există mijloace constituționale (iar un referendum reprezinta chiar chintesența democrației) pentru stoparea experimentelor sociale utopice, acestea trebuie folosite, chiar dacă sunt semnalate parșiv de către activiștii globaliști, ca instrumente de „reprimare a iubirii”. Esența ideologiei LGBT fiind una totalitară, tot ceea ce-i incomodează pe acești revoluționari este exprimarea democratică, pe care ar suprima-o imediat, dacă ar avea putința. Diversiunile promovate de Lucian Mîndruță și restul activiștilor globaliști din presă, de tipul „tema Coaliției pentru Familie e una care aparține propagandei ruse”, sunt deja poncifuri răsuflate, lozinci folosite în toate luptele duse împotriva barajului opus de apărătorii ordinii naturale, inclusiv în SUA, împotriva acestui asalt morbid dat de ideologii revoluționari asupra societății. Ca o concluzie, noua modă preluată din Vest, aceea de a justifica amoralitatea folosind Evanghelia, este ultima fiță în materie ideologică de la noi. Dar este atât de insolentă, grotescă și extravagantă, încât probabil că și dracu' își ia notițe de la acești nelegiuiți.

+7 (19 voturi)
Radu Mircea
19.05.2017, 18:12:56

# Petru loan '' aceasta explozie de contestare a Familiei ''' Dom'le , chiar credeam ca in ciuda parerilor divergente , sunteti un om care are proprietatea cuvintelor . M-am inselat . Cine dracu' va contesta familia domnu' Petru ???

-5 (17 voturi)