Articol publicitar

O bere produsă în România a câştigat un premiu internaţional la o competiţie din Belgia

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Berea Albacher Premium de 0,66 litri, produsă de către Romaqua Group la fabrica din Sebeş, a primit distincţia Gold Award în cadrul competiţiei internaţionale World Selection 2016, organizată de Monde Selection în Belgia.

Fabrica unde se produce berea înglobează cele mai moderne tehnologii existente pe plan mondial. Aparatura germană de producţie şi îmbuteliere utilizată cumulează integral, pentru prima oară într-o singură fabrică, cele mai noi procese de producţie.

Tehnologie germană

Albacher este o bere din categoria premium, produsă exclusiv din ingrediente naturale şi este realizată conform unei reţete tradiţionale. Datorită fermentării la temperaturi joase (sub 4°C) dioxidul de carbon este persistent, berea menţinându-şi prospeţimea şi perlajul un timp îndelungat şi după deschidere, potrivit unui comunicat al companiei.

Savoarea berii Albacher este reţinută integral datorită liniei de îmbuteliere aseptice ce permite eliminarea procesului distructiv de pasteurizare şi înlocuirea acestuia cu metode ultramoderne de filtrare cu membrane şi sterilizare la rece. Acestea păstrează neschimbate gustul şi aroma berii Albacher şi garantează simultan menţinerea prospeţimii acesteia pe durate îndelungate. De asemenea, datorită unei filtrări mai eficiente, se obţine o bere mai limpede.

Romaqua, un grup românesc cu peste 2.100 de angajaţi

Grupul Romaqua este controlat de către oamenii de afaceri români Octavian Creţu şi Nicolae Palfi.

albacher

În 1992 companie de stat SC Regina Apelor Minerale-Borsec S.A a preluat patrimoniul Apemin. Aceasta este privatizată după apariţia legii 55/1995. În 1998, firma este cumpărată de către societatea germană Comchim pentru 25 de milioane de mărci germane. În acelaşi an, Comchim fuzionează cu Romaqua Group.

Între timp, vânzările companiei au crescut constant, iar grupul şi-a diversificat oferta, având acum în portofoliu apele minerale Borsec, Aquatique şi Stânceni, sucurile Giusto şi berile Albacher, Dorfer şi Mulbacher. Compania are şapte fabrici de apă minerală, bere sau băuturi răcoritoare, în care lucrează peste 2.150 de angajaţi.

Borsec este liderul pieţei de ape minerale naturale, iar Giusto Natura este liderul pieţei de băuturi răcoritoare plate.

Romaqua Group a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 632 milioane de lei şi un profit net de 46,8 milioane de lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite