Primăria Sectorului 2, bannere greşit editate dedicate Centenarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o postare pe Facebook, purtătorul de cuvânt al Arhidiecezei Romano-Catolice Bucureşti, Francisc Doboş, semnalează o eroare a resposabililor din Primăria Sectorului 2 care au editat greşit un banner dedicat Centenarului.

UPDATE  Primăria Sectorului 2 transmite joi că regretă „tehnoredactarea greşită” de pe unul dintre bannerele dedicate Centenarului, pe care a fost scris greşit numele episcopului greco-catolic care a citit Proclamaţia de Unire, şi spune că va lua măsuri pentru a remedia această eroare.

"Primăria Sectorului 2 îşi exprimă profundul regret faţă de tehnoredactarea greşită, pe unul din bannerele dedicate Centenarului Marii Uniri, a numelui episcopului greco-catolic IULIU HOSSU. De asemenea, Primăria Sectorului 2 va lua de urgenţă toate măsurile necesare pentru înlăturarea erorii”, transmite Primăria Sectorului 2 la solicitarea News.ro.

Ştire iniţială

Numele episcopului care a citit Proclamaţia de la Alba Iulia a fost scris din nou greşit pe un banner din Bucureşti: Iulian Hossu, în loc de Iuliu Hossu.

“Ignoranţă, indolenţă sau rea voinţă de Centenar.

Săptămâna trecută semnalam bannerul de la Universitate unde Episcopul greco-catolic Iuliu Hossu cel care a citit declaraţia Marii Unirii din 1918 era numit EMIL Hossu. Acum mă aflu pe bulevardul Pache Protopopescu nr. 30. Aici este un alt banner al Primăriei Sectorului 2 care celebrează Centenarul şi în care episcopul Iuliu Hossu este numit IULIAN.

Normal că mă întreb dacă este vorba doar de ignoranţă sau ...”, mai arată Francisc Doboş

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite