"Sf. Sava" din Bucureşti, cel mai bun liceu din ţară / 9.93 ultima medie de intrare la liceu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii de clasa a VIII-a  pot afla dacă au intrat la liceul dorit, prin accesarea site-ului www.admitere.edu.ro

Click aici pentru a vedea cum au fost repartizaţi elevii la liceu 

UPDATE:  Colegiul Naţional "Sf. Sava" din Capitală se află pe primul loc în topul liceelor, cu ultima notă de intrare de 9.93.

Anul trecut, cea mai mare parte a elevilor care au intrat la liceu au avut medii cuprinse între 7 şi 10. Şapte candidaţi au luat nota 10, iar trei dintre aceştia au intrat la Colegiul „Traian“ din Drobeta Turnu Severin.

Mai citiţi şi:

S-a încheiat repartizarea computerizată

La ce licee se înghesuie elevii bucureşteni

Clasamentul liceelor de anul trecut arată că, cele mai mari note de intrare au fost la specializările matematică-informatică, în limba engleză de la colegiile centenare. Aici, ultima medie de admitere a pornit de la 9.58. Pe primele două locuri, Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti“ din Craiova se delimitează la o sutime de Colegiul Naţional „Sf. Sava“, cu ultima medie de 9.85, respectiv 9.84.

Statisticile de la Ministerul Educaţiei arată că 61,28% dintre candidaţi au fost admişi la prima opţiune făcută în fişa de admitere, iar alţi 33% în primele trei opţiuni. Statisticile arată că 52 % dintre elevi au optat pentru specializarea matematică-informatică, 24 % pentru ştiinţele naturii, 15% pentru filologie şi 9% pentru ştiinţe socio-umane.

Citiţi şi Elevii constănţeni au fost repartizaţi la liceu

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite