Articol publicitar

Taberele internaţionale în SUA – noul „trend“ printre adolescenţi

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Taberele internaţionale în America devin din ce în ce mai populare printre elevii din România. În ultimii ani se poate observa o creştere constantă a numărului de tineri care participă în astfel de programe de vară. Cele mai căutate destinaţii sunt New York, Los Angeles şi Miami, dar şi Toronto (Canada).

În 2019, această tendinţă se păstrează – numărul de copii înscrişi la tabere internaţionale Mirunette din SUA şi Canada a crescut cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. De asemenea, se înregistrează şi o diversificare a excursiilor, ca urmare a solicitărilor şi a feedback-ului participanţilor din anii precedenţi. În vara 2019, programele taberelor vor include vizite la Niagara Falls şi Washington DC (din New York), Grand Canyon şi Las Vegas (din Los Angeles) şi NASA Kennedy Space Center (din Miami).

Taberele în SUA şi Canada se desfăşoară după un program bine stabilit ce îmbină cursurile de limba engleză cu vizite şi excursii la cele mai fotografiate atracţii turistice de pe continentul american! Astfel, pe timpul verii reţelele de socializare se umplu selfie-uri cu Statuia Libertăţii, Empire State Building, Times Square, Grand Canyon sau Hollywood Walk of Fame. Tinerii din România apreciază şi timpul liber în care pot merge la sesiuni de shopping pe 5th Avenue sau în magazinul Macy’s din New York sau pe Rodeo Drive din Los Angeles.

Pentru o imagine completă asupra beneficiilor pe care le oferă taberele internaţionale în SUA, este de menţionat faptul că participanţii sunt cazaţi în campusuri universitare, locuind astfel timp de 2 săptămâni ca un veritabil student american. Mesele se iau la cantina universităţii, iar toate facilităţile campusului (piscina, sală de sport, terenuri de baschet etc) sunt la dispoziţia participanţilor la tabără.

Taberele de vara în SUA şi Canada reprezintă ocazia de a trăi o aventură de neuitat într-un loc unde totul este spaţios, luminos şi unde “totul este posibil”. Prin participarea la un astfel de program, elevii din România iau parte la o călătorie care le va îmbunătăţi abilităţile sociale şi lingvistice şi care le va influenţa visurile şi aspiraţiile pentru viitor.

Mai multe informaţii despre taberele internaţionale sau despre alte proiecte marca Mirunette Education se pot obţine la numărul de telefon 0735 159 626, la adresa de e-mail office@mirunette.ro sau pe site-ul: www.mirunette.ro/tabere-de-vara/america.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite