Topul companiilor româneşti apreciate de angajaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bitdefender, City promotions, Clock Advertising, Arobs Transilvania Software şi Mercury360 Communications sunt doar câteva dintre companiile româneşti apreciate de angajaţi. Aşa reiese dintr-o statistică BestJobs dată publicităţii.

Concret, utilizatorii platformei au avut posibilitatea să evalueze experienţa de muncă în cadrul unei companii oferind angajatorului o notă de la 1 la 5, topul fiind întocmit în baza evaluărilor a peste 50.000 de angajaţi. 

„Ne-am uitat la top 200 de companii care au acumulat o medie a evaluărilor peste 4 şi am regăsit între acestea 28 de companii româneşti din industrii variate. Companiile româneşti au fost evaluate de 7.687 candidaţi având o medie de 4.22, în timp ce companiile cu capital majoritar străin au fost evaluate de 55.011 candidaţi şi au o medie de 4.25”, se arată într-un comunicat de presă.  

În rândul companiilor româneşti cele mai mari medii au fost obţinute de Bitdefender (4.50), City Promotions (4.46), Clock Advertising (4.40), Arobs Transilvania Software (4.37) şi Mercury360 Communications (4.36). 

Cele mai multe recenzii au fost oferite companiei RCS&RDS (1399), urmată de Banca Transilvania (1105), Altex România (844), Flanco Retail (485) şi Dedeman (446). În top regăsim şi CEC Bank, deţinută de stat, cu 322 evaluări şi o medie de 4.10. 

„Candidaţii aflaţi în căutarea unui job au o gamă variată de joburi la dispoziţie în cadrul acestor companii. De exemplu UTI Grup este în căutare de ingineri, electricieni, instalatori, programatori, tehnicieni, coordonatori echipă şi administratori de contract”, se mai arată în document. În funcţie de experienţă şi cerinţele posturilor, candidaţii pot aplica atât la joburile active cât şi direct pe profilul companiei în cadrul căreia doresc să lucreze.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite