Încă un abandon pentru Şarapova: rusoaica şi-a ratat revenirea în circuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea rusă Maria Şarapova, care urma să evoleze pe tabloul principal după ce a primit un wild card, s-a retras de la turneul de la Cincinnati (SUA), din cauza accidentării de la braţul stâng.

"Am ajuns ieri la Cincinnati cu dorinţă de a juca. Cu toate acestea, am consultat medicul şi mă văd nevoită să mă retrag de la acest turneu din cauza accidentării de la braţul stâng. Este o precauţie înainte de US Open. Mulţumesc organizatorilor că mi-au acordat un wild card şi aştept cu nerăbdare să joc aici anul viitor", a declarat Şarapova.

Maria Şarapova urma să o întâlnească în primul tur pe câştigătoarea din acest an de la Roland Garros, letona Jelena Ostapenko, cap de serie numărul 12.

Jucătoarea rusă a revenit în competiţii în aprilie, după 15 luni de suspendare pentru că a folosit o substanţă interzisă, meldonium.

În cele trei luni şi jumătate de când a scăpat de suspendare, Şarapova n-a arătat decât ca o umbră palidă a celei care părea singura capabilă să spargă supremaţia Serenei Williams în tenisul feminin. De la întoarcerea pe teren. Şarapova n-a obţinut niciun rezultat notabil. A ajuns în semifinale la Stuttgart, în chiar primul ei turneu de după ridicarea suspendării, şi a mai bifat alte trei competiţii. La Madrid a ieşit în turul II, la Roma şi Stanford s-a retras în aceeaşi fază.

Meciurile Mariei Şarapova de la revenire


Stanford

Şarapova – Jennifer Brady 6-1, 4-6, 6-0

Roma

Şarapova – Christina McHale 6-4, 6-2
Şarapova – Mirjana Lucic Baroni 6-4, 3-6, 1-2 retrasă

Madrid

Şarapova – Mirjana Lucic Baroni 4-6, 6-4, 6-0
Şarapova – Eugenie Bouchard 5-7, 6-2, 4-6

Stuttgart
Şarapova – Roberta Vinci 7-5, 6-3
Şarapova – Ekaterina Makarova 7-5, 6-1
Şarapova – Ana Konteveit 6-3, 6-4
Şarapova – Kristina Mladenovici 6-3, 5-7,4-6

Total 9 meciuri  6 victorii

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite