Înfrângere severă pentru Simona Halep în faţa Elinei Svitolina, 6-1, 6-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a pierdut clar în faţa jucătoarei din Ucraina, Elina Svitolina, cap de serie nr. 5, în semifinala turneului de la Toronto, cu un dublu 6-1, 6-1.

Primul set, ce a durat doar 26 de minute, a început cu o serie de erori neforţate din partea Simonei, scorul arătând 3-0 după doar 7 minute de joc.

Jucătoarea din Ucraina declarase înaintea acestei partide că ştie cum să joace împotriva Simonei după ce cele două jucătoare s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon. Iar meciul a arătat că planul de joc al acesteia a funcţionat perfect, ajutat ce-i drept, şi de erorile neforţate ale jucătoarei constănţene. La finalul primului set, Svitolina pierduse doar 5 puncte pe propriul serviciu, Simona făcând 16 erori neforţate.

Nici măcar intervenţia antrenorului Darren Cahill la pauza dintre seturi nu a reuşit să-i schimbe dispoziţia de joc a Simonei. Acesta i-a reproşat jocul static, spunându-i că „totul trebuie să vină de la picioare”.

Din păcate setul secund a început în aceeaşi notă, Simona continuând şirul erorilor neforţate şi oferindu-i prima minge de meci Elinei Svitolina după doar 49 de minute de joc.

Meciul s-a încheiat în doar 56 de minute cu un dublu 6-1, 6-1. În final, cele 34 de erori neforţate şi doar 9 lovituri câştigătoare s-au dovedit prea mult în faţa unei jucătoare aflată într-o formă excelentă, ce cu câteva ore înainte reuşise s-o elimine pe campioana de la Wimbledon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite