Şarapova, atacată din nou de o colegă din circuitul feminin: „Este o fraudă, trişorilor nu trebuie să li se permită să practice acest sport“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Şarapova a revenit în circuitul profesionist dar nu va scăpa prea uşor de povara suspendării pentru dopaj pe care a primit-o anul trecut.

Una dintre cele mai puternice contestatare ale ei este canadianca Eugenie Bouchard, care nu ratează nicio ocazie de a o taxa. Este o fraudă şi nu cred că trişorilor ar trebui să li se permită să joace acest sport. Este incorect faţă de ceilalţi concurenţi, aceasta este opinia mea. Nu cred că este corect faţă de ceilalţi concurenţi care au respectat regulile”, a declarat Bouchard pentru Prime Time Sport. 

Declaraţia ei confirmă ceea ce spunea la revenirea rusoiacei în circuit."Nu cred că ar trebui să se permită unei trişoare să practice din nou un sport, indiferent care ar fi acesta. Cred că WTA transmite un mesaj greşit copiilor: trişaţi şi veţi fi reprimiţi cu braţele deschise", a afirmat în aprilie Bouchard.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite