Şarapova, descrisă de un artist român: „Scuzaţi expresia, dar în realitate e un cal de femeie!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Şarapova e considerată una dintre cele mai frumoase sportive din lume, însă, uneori, ce vedem în fotografii sau la televizor nu reflectă realitatea.

Maria Şarapova ar fi reuşit, probabil, să facă o carieră de mare succes în lumea modei, dacă n-ar fi ajuns o sportivă de performanţă.

Cu o înălţime de 1,88 de metri şi un fizic de invidiat, rusoaica e şi acum printre cele mai atractive femei din punct de vedere al marketing-ului. Marcel Pavel însă n-a fost impresionat de Şarapova, atunci când a stat faţă în faţă cu ea.

Invitat de Simona Halep la un turneu, cântăreţul a avut norocul de a se afla în aceeaşi încăpere cu rusoaica de 30 de ani.

„La un moment dat, pe acolo a apărut şi Şarapova. Ea, la televizor, pare mai suplă aşa, dar în realitate e un cal de femeie, scuzaţi expresia. Frumoasă de altfel, dar plină de musculatură. Se îndrepta spre noi, iar eu am vrut să fac o poză cu ea, la care Simona mi-a replicat: <<Nu faci poză cu ea, te rog eu frumos, pentru că e adversara mea>> Bine, glumea“, a povestit Marcel Pavel la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite