Şarapova a fost dată de gol: S-a aflat motivul adevărat pentru care rusoaica a renunţat la turneul de la Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sharapova

Dintr-o sportivă cu cinci titluri de Grand Slam în palmares, Maria Şarapova a ajuns acum pe locul 42 în lume şi mai mereu eliminată în primele runde ale turneelor la care participă.

Maria Şarapova a încheiat socotelile cu elita tenisului feminin de prin 2015. În acel an, rusoaica a avut pentru ultima dată un bilanţ impresionant: 39 de victorii, 9 înfrângeri.

A urmat suspendarea pentru dopaj şi, în 2016, Maria a putut juca doar cinci partide (4 victorii, 1 eşec). La revenirea pe teren, în 2017, Şarapova a înregistrat următorul bilanţ: 16 victorii, 6 înfrângeri. Şi, din păcate pentru ea, 2018 n-a adus o îmbunătăţire a rezultatelor. Din contra! În acest an, ea a învins în cinci meciuri şi a fost bătută de patru ori.

Exasperată, Şarapova şi-a concediat antrenorul după patru ani, după ce a părăsit Indian Wells în turul I. Şi, la câteva zile după această decizie, rusoaica a anunţat că nu va merge la Miami din cauza unei accidentări.

Totuşi, după cum a dezvăluit Anna Chakvetadze, fostă jucătoare din Rusia, Şarapova n-are nicio problemă medicală. În declaraţia preluată de Digi Sport, Chakvetadze susţine că Şarapova a dorit, pur şi simplu, să ia o pauză.

Ce a spus?

*E clar că n-are nicio accidentare. A luat doar o pauză. Pur şi simplu, a realizat că n-are sens să joace în acest moment. 

*Ea (n.r. – Şarapova) se cunoaşte bine şi a înţeles că e mai bine să se pregătească pentru a ajunge la nivelul optim. Şi sunt sigură că va reveni la nivelul arătat înaintea suspendării.

CITEŞTE ŞI:

*VIDEO Halep revine în turneul care a schimbat-o radical: Ce s-a întâmplat la ultima participare a Simonei la Miami

*Halep se pricepe să facă bani: Ce se va întâmpla cu cafeneaua pe care Simona o deţine în centrul oraşului Constanţa

*FOTO Halep, primele imagini de la Miami: Ce face Simona şi când va debuta în turneul la care e favorita principală

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite