Aberaţia anului: Mihai Stoichiţă susţine că are merite la calificarea statului Panama la Mondiale! Explicaţia e şocantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cândva un tehnician cu rezultate notabile, „Lippi“ a ajuns să fie poreclit „Cocoşilă“ la 63 de ani, oferind declaraţii penibile.

După ce a luat indicaţii tactice de la Gigi Becali prin telefon, cât a antrenat Steaua, Mihai Stoichiţă a ajuns acum preşedintele Comisiei Tehnice FRF.

Dacă modul cum s-a comportat în relaţia cu latifundiarul din Pipera i-a stricat imaginea, acum Stoichiţă dovedeşte că n-are nici simţul penibilului. De-a lungul carierei sale, el a ajuns şi în Panama. În 2001, timp de câteva luni, a fost selecţioner în această ţară. La 16 ani de la acel moment, panamezii au izbutit prima lor calificare la Cupa Mondială.

Mihai Stoichiţă a ţinut să-şi lege cumva numele de această performanţă, oferind o serie de declaraţii ridicole.

Ce a spus?

„M-au sunat secretarul general şi preşedintele federaţiei din Panama şi ne-am bucurat împreună de acest succes istoric. E o mare realizare, e ceva extraordinar pentru Panama, pentru fotbalul de acolo, pentru ţară şi oameni. Am tot ţinut legătura cu ei în ultima vreme şi eram supăraţi de faptul că au pierdut cu 4-0 în weekend. Mă durea şi pe mine sufletul, dar acum au realizat o surpriză imensă, poate cea mai mare din preliminarii şi vor fi la Mondial. Chiar îmi spunea preşedintele de acolo că proiectul dezvoltării fotbalului panamez a început de când am fost eu în Panama“, a spus „Lippi“.

În concluzie, ceea ce a făcut Stoichiţă acum 16 ani, a contribuit în 2017 la o calificare la Cupa Mondială!

După afirmaţiile sale, glumele au circulat în spaţiul virtual. Iată cea mai bună: „Ferească Dumnezeu ca în condiţiile astea, numit pe 1 februarie 2017 ca director tehnic la FRF, efectele muncii lui Stoichiţă să se vadă prin 2033“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite