Articol publicitar

Acestea sunt predicţiile specialiştilor pentru meciurile de miercuri şi joi din Liga Campionilor şi Europa League

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urmează meciuri decisive în runda a patra a cupelor europene, etapă în care este implicată şi FCSB, iar specialiştii din cadrul comunităţii pariorilor din România au analizat cele mai palpitante partide de marţi şi miercuri din Liga Campionilor şi Europa League: Atletico Madrid vs AS Roma, Juventus vs Barcelona, BATE Borisov vs Steaua Roşie Belgrad şi Viktoria Plzen vs FCSB.

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN CUPELE EUROPENE  – VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Atletico Madrid vs AS Roma

image

Atletico Madrid traversează o formă destul de slabă, în sensul că Griezmann şi colegii săi au câştigat numai două dintre ultimele 10 partide oficiale disputate. Principala problemă a echipei antrenate de Diego Simeone nu este nicidecum defensiva, ci atacul, care nu funcţionează în parametrii aşteptaţi: Numai 7 goluri au marcat madrilenii în ultimele 10 partide. În plus, Atleti poate trece mai departe numai dacă învinge AS Roma şi Chelsea, cu condiţia ca una dintre cele două formaţii să se încurce şi în meciul cu Qarabag.

De cealaltă parte, elevii lui Di Francesco sunt conştienţi de faptul că un rezultat de egalitate în acest meci le asigură calificarea, fapt pentru care nu vor avea de ce să forţeze victoria, însă dacă gazdele se vor descoperi, cu siguranţă că Salah şi Dzeko vor profita de astfel de şanse de a marca. Să nu uităm faptul că AS Roma şi-a câştigat ultimele 6 meciuri jucate.

Sub 2.5 goluri @ 1.80 – Joacă pontul la Unibet!

Şansă dublă X2 @ 1.90 – Joacă pontul la Betano!

Juventus vs Barcelona

image

Şocul eliminării Italiei din barajul pentru Cupa Mondială 2018 din Rusia pare să se fi resimţit şi în curtea celor de la Juventus, care au avut o prestaţie dezamăgitoare în deplasarea de duminică de la Genova, acolo unde formaţia antrenată de Massimiliano Allegri a fost condusă de Sampdoria cu scorul de 3-0 până în minutul 90. Chiar dacă Dybala şi Higuain au reuşit apoi să marcheze în minutele 91 şi 93, tifosi bianconerilor au plecat acasă cu un gust amar.

Juve îşi permite să piardă acest meci, cu condiţia să se impună în ultima etapă în deplasarea de la Olympiakos pentru a-şi asigura calificarea indiferent de rezultatele pe care le va obţine Sporting Lisabona. În acelaşi timp, Barca are nevoie de un singur punct pentru a fi sigură de câştigarea grupei, însă catalanii vor fi mai mult cu gândul la meciul de campionat pe care îl vor avea de disputat în weekend pe terenul ocupantei locului secund din La Liga, Valencia.

Sub 2.5 goluri @ 1.86 – Joacă pontul la Netbet!

BATE Borisov vs Steaua Roşie Belgrad

image

Dacă se vor impune în această partidă, elevii lui Aleksandr Yermakovich vor avea mari şanse de se califica  mai departe din această grupă, însă cel mai probabil atenţia echipei se va îndrepta către meciul de duminică din întrecerea internă. BATE se află pe poziţia a 3-a în clasamentul autohton, la numai un punct în spatele ocupantelor primelor două poziţii, Dinamo Minsk şi Shakhtyor Karagandy, iar în acest sfârşit de săptămână se joacă ultima etapă din campionatul belarusului.

Totodată, bieloruşii vor avea de disputat ultimul meci din grupă pe Emirates, împotriva celor de la Arsenal şi chiar dacă meciul respectiv nu va mai avea nici o miză pentru elevii lui Wenger, este puţin probabil ca BATE să poată obţine o victorie, chiar şi în faţa rezervelor londonezilor, aşa că Mikhail Gordejchuk şi colegii săi ar trebui să pună accentul pe acest meci.

Steaua Roşie a ieşit bine din dubla cu Arsenal, pierzând cu 0-1 pe teren propriu şi remizând cu scor alb pe Emirates. În contextul dat, echipa condusă de Vladan Milojevic se poate califica şi dacă obţine două rezultate de egalitate în cele două meciuri rămase. Totuşi, Boakye şi colegii săi par să traverseze o formă excelentă, dacă este să luăm în calcul că aceştia au marcat nu mai puţin de 14 goluri în ultimele 3 meciuri din campionat.

Ambele echipe vor înscrie @ 1.90 – Joacă pontul la Sportingbet!

Viktoria Plzen vs FCSB

image

După ce a pierdut în mod surprinzător deplasarea de la Lugano, Plzen a reuşit să se impună în meciul de acasă disputat împotriva elveţienilor. Ulterior, elevii lui Pavel Vrba au fost eliminaţi din Cupa Cehiei, însă s-au impus în ultimul meci din campionat cu scorul de 1-4 pe terenul celor de la Slovacko. Una peste alta, Plzen este o echipă ofensivă, care are însă deseori probleme în compartimentul defensiv. Indiferent de rezultatul acestui meci, cehii vor juca ultima partidă din grupă, în Israel, cu calificarea pe masă. Krmencik şi colegii săi se pot califica de pe locul secund chiar şi dacă obţin două rezultate de egalitate în meciurile rămase, însă mai mult ca sigur vor forţa obţinerea celor 3 puncte şi în meciul cu FCSB.

Budescu şi colegii săi au avut din nou un restart nefast după meciurile echipei naţionale. FCSB nu a putut învinge în primul meci de după acţiunea primei reprezentative a României, la fel cum s-a întâmplat şi în precedentele două dăţi. Poli Iaşi, cu tehnicianul Flavius Stoican în tribune, le-a venit de hac roş-albaştrilor, pe care i-au învins cu scorul de 1-0.

Nicolae Dică a anunţat că va merge la Plzen să obţină un rezultat pozitiv şi nu să câştige, ceea ce ne spune multe despre strategia pe care o vor aborda elevii săi. Cel mai probabil, FCSB va practica un joc de aşteptare, care mai mult ca sigur va genera multe ocazii de ambele părţi.

Peste 2.5 goluri @ 1.72 – Joacă pontul la Betfair!

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ A MECIURILOR DIN CUPELE EUROPENE. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM – VEZI LISTA AICI!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite