„Am stat pe canapea şi am plâns!“ Sorana Cîrstea a povestit cel mai dificil episod petrecut anul trecut în cariera ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea se află acum pe locul 78 în clasamentul WTA, după ce anul trecut ajunsese la un moment dat în afara primelor 200 de jucătoare ale lumii.

Sorana Cîrstea va juca săptămâna viitoare la Australian Open, şi în aşteptarea competiţiei a debutat cu victorie la prima ediţie feminină a turneului demonstrativ Kooyong, care se dispută tot la Melbourne şi care reprezintă un prilej pentru participanţi să se acomodeze prin meciuri amicale, dar pe bani, cu suprafaţa de joc pe care se va juca Australian Open.

În primul meci al competiţiei feminine, Sorana Cîrstea a învins-o cu scorul de 6-1, 7-6 pe australianca de doar 16 ani Destanee Aiava. La turneul feminin mai joacă belgianca Yanina Wickmayer şi chinezoaica Qiang Wang, care vor fi adversare mâine.
   

La finalul partidei, Sorana Cîrstea a dat câteva declaraţii, rememorând perioada grea prin care a trecut anul trecut şi făcând şi o destăinuire dureroasă: ”Abia aştept să înceapă Australian Open, anul trecut nu am putut juca aici, fiind accidentată. Îmi amintesc că stăteam acasă, mă uitam la meciuri de pe canapea şi plângeam, deoarece vroiam să fiu aici. Anul acesta sigur voi merge să mă bucur de tot ce se va întâmpla şi voi încerca să dau tot ce e mai bun, iar apoi vom vedea ce va ieşi”, a declarat Sorana Cîrstea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite