Au revenit de la 2-9 şi au învins. Rezultat remarcabil realizat de naţionala de handbal Under 17 a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională de junioare Under 17 a României a reuşit un rezultat incredibil la Campionatul European care se desfăşoară în Slovacia.

Partida cu Suedia a început cum nu se poate mai prost pentru România, care a fost ondusă cu 9-2! Tricolorele şi-au mai revenit cât de cât, dar la pauză naţionala U17 a intrat cu un handicap de 6 goluri, scor 8-14. În repriza secundă însă, echipa a dat însă dovadă de tărie de caracter şi putere de luptă, realizând o revenire de neuitat. 

După 48 de minute, România a restabilit egalitatea, 18-18, dar până să preia conducerea a mai ”suferit” câteva minute. Suedia s-a desprins iar la 2 goluri diferenţă, 20-18, dar de la acest rezultat, chiar şi în situaţie de inferioritate numerică, junioarele au fost irezistibile. Până în minutul 59, Popa, Târşoagă, Ciucă, Barabaş & Co au marcat 5 goluri consecutive (scor 23-20), la final realizând o victorie care le poate trimite chiar şi în semifinale: 24-21.

România are maximum de puncte după 2 meciuri şi s-a calificat pentru Main Round cu 2 puncte, indiferent de rezultatul de duminică împotriva Cehiei. Practic naţionala U17 a ajuns la un meci distanţă de semifinale, calificare care poate fi rezolvată fie marţi, fie miercuri, cu Spania sau Norvegia.

Sursa: prosport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite