Barcelona s-a despărţit în lacrimi de Andres Iniesta. 84.000 de oameni au fost la ultima reprezentaţie a Magicianului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andres Iniesta
Andres Iniesta

Andres Iniesta a jucat aseară ultimul său meci pentru FC Barcelona, club la care a evoluat cu succes timp de 21 de ani.

FC Barcelona s-a impus cu 1-0 în ultima etapă din campionatul Spaniei, dar scorul a avut prea puţină importanţă, deoarece catalanii erau campioni de etape bune. 

Unicul gol al partidei a fost marcat de brazilianul Coutinho. Meciul, la care au asistat 84.000 de spectatori, a fost ultimul pentru Andres Iniesta sub tricoul Barcelonei, mijlocaşul de 34 de ani urmând să plece cel mai probabil în Japonia.

Într-o atmosferă emoţionată, fanii şi-au luat adio de la fotbalistul care a câştigat 32 de trofee pentru club, fiind totodată dublu campion european şi campion mondial cu naţionala Spaniei.

3
iniesta

În tribunele stadionului Nou Camp s-au aflat şi cei 11 copii care au câştigat selecţiile în proiectul Performanţa are viitor, organizat în baza parteneriatului dintre FRF şi Gillette. Ei  s-au deplasat în Spania, unde au susţinut o sesiune de antrenament şi evaluare la Academia FC Barcelona, la baza Ciudad Deportiva Joan Gamper, au vizitat muzeul clubului şi au asistat la ultima partidă a catalanilor din acest sezon. Ei au fost însoţiţi de Ion Geolgău, Midodrag belodedici şi Ion Vlădoiu, scouterii FRF în această campanie la care au participat peste 2000 de copii din ţară.

barca
barca
barca
barca
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite