Becali, aproape de un tun: patronul FCSB a anunţat cât ar câştiga dacă echipa ar intra în grupele Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

După 0-0 cu Sporting Lisabona în tur, vicecampioana României visează şi mai mult într-o performanţă uriaşă după returul de pe „Arena Naţională“ (23 august, ora 21.45, Pro TV, Dolce Sport).

FCSB are asigurată prezenţa în grupele Ligii Europa, însă o eventuală calificare în dauna celor de la Sporting ar trimite vicecampioana României în grupele Ligii Campionilor, acolo unde n-a mai fost din sezonul 2013-2014. 

Atunci, bucureştenii s-au ales cu 15,2 milioane de euro din partea UEFA, fără a pune la socoteală veniturile generate din vânzarea biletelor. Acum, Gigi Becali mizează pe o sumă mult mai mare. 

„Dacă trecem de Sporting, ne apropiem de 35-40 de milioane de euro cu bilete, cu tot“, a spus Gigi Becali. Acesta a promis că fiecare fotbalist va încasa 100.000 de euro, dacă FCSB va elimina formaţia portugheză. 

Din datele furnizate de UEFA reiese că accederea în grupele Ligii Campionilor e răsplătită cu 12,7 milioane de euro, premiile urmând a creşte apoi în funcţie de rezultate şi de market-pool.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite