Becali: Eliminarea n-a fost eliminare, trebuia să-l elimine pe arbitrul de tuşă, că el l-a împins pe Ţucudean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi becali s-a arătat mulţumit de jocul echipei sale
Gigi becali s-a arătat mulţumit de jocul echipei sale

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat duminică seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 2-0, că Halem Gnohere nu ar fi trebuit să fie eliminat, deoarece nu el l-a împins pe George Ţucudean.

"Important e faptul că am arătat că suntem echipă mare. Eliminarea n-a fost eliminare, trebuia să-l elimine pe arbitrul de tuşă, că el l-a împins pe Ţucudean. Acum se poate face contestaţie şi nu-i dă nicio suspendare. O tâmpenie, cum să-i dai o asemenea eliminare", a spus Becali.

El l-a lăudat pe autorul primului gol, Dennis Man, spunând că este "mare fotbalist".

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, după meciul cu FC Viitorul, că finanţatorul Gigi Becali vrea prelungirea cu un an a contractului său.

"Astăzi m-a sunat şi mi-a spus despre că şi doreşte să mi prelungesc contractul cu încă un an, pentru că au fost multe discuţii în ultima perioadă că m-ar da afară", a spus Dică la Digi Sport.

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, ultima din acest an. Echipa lui Nicolae Dică a jucat în inferioritate numerică din minutul 43, când a fost eliminat Gnohere.

Golurile au fost marcate de Man '20 şi Momcilovici '65.

În minutul 43, de la FCSB a fost eliminat Gnohere pentru că l-ar fi lovit pe Ţucudean. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite