Când 5-2 te lasă cu un gust amar: Ce a spus antrenorul lui Liverpool, după ce echipa sa a zdrobit AS Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Salah a „furat“ toate titlurile din presa mondială, însă dincolo de prestaţia egipteanului trebuie remarcată şi forţa fantastică a lui Liverpool care, la un moment dat, a condus Roma cu 5-0!

Faptul că italienii au înscris de două ori pe final a mai diminuat însă din bucuria succesului pentru englezi. 

Iar asta pentru că Roma e acum într-o situaţie similară cu cea în care s-a aflat după 1-4 cu Barcelona, în tur, în runda precedentă. Atunci, italienii au învins cu un incredibil 3-0 în retur şi s-au calificat în semifinale. Un alt 3-0, săptămâna viitoare, e exact scorul de care are nevoie Roma pentru a ajunge în finala Ligii Campionilor.

„Înainte de meci, aş fi semnat pentru un succes cu 5-2. Dar, având în vedere aspectul jocului, cred că e păcat că n-am câştigat cu 5-0“, a spus antrenorul lui Liverpool, Jurgen Kloop, după meci. 

Iar omologul său de pe banca Romei, Eusebio di Francesco, a insistat că Roma nu s-a predat încă: „Trebuie să credem în minuni, trebuie să credem că orice e posibil. Acesta e fotbalul, se poate întâmpla orice. Va fi diferit faţă de returul cu Barcelona, pentru că acum adversarii sunt în gardă“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite