Cine sunt cele trei neveste pe care le-a avut Cristian Ţopescu. Ultima lui soţie, mai mică cu 29 de ani decât el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Ţopescu a plecat în lumea celor drepţi, ieri, la 81 de ani, şi a lăsat în urma sa o carieră remarcabilă în televiziune.

Dincolo de micul ecran, Cristian Ţopescu a avut o viaţă plină, marcată de trei căsnicii. Şi-a intemeiat o familie cand avea doar 22 de ani,  Rodica, prima sotie, era si prima lui dragoste, casnicia lor durand 11 ani. Împreună ei au avut-o pe Cristina, fiica cea mare a fostului comentator, acum în vârstă de 57 de ani.

La cinci ani de la divortul cu mama Cristinei, Cristian Ţopescu s-a casatorit cu Rose Marie, de meserie economist. Dupa doar un an de la casatorie, a venit pe lume si baiatul Cristian, care are 42 de ani şi l-a făcut pe tatăl său bunicul a doi băieţi. Alături de cea de-a doua soţie, Cristian Ţopescu a stat 15 ani.

Omul de televiziune spunea că eşecul primelor lui căsnicii a fost cauzat de absenţa îndelungată de acasă, din cauza numeroaselor deplasări pe care le făcea. 

Cristian şi-a refăcut viaţa pentru a treia oară, cu o colegă de serviciu, mai mică decât el cu 29 de ani. Christel Ungar este mama fiului său cel mic, Sebastian Felix, care acum are 20 de ani. 

De ce l-am iubit pe Cristian Ţopescu? Radu Cosaşu i-a făcut cea mai elocventă caracterizare

Secretul comentariilor lui Cristian Ţopescu. Făcea un lucru neobişnuit înaintea meciurilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite