Ciuca bătăilor din Liga a doua a fost exclusă din campionat! Italianul Massone şi-a bătut joc de această echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelo Massone a falimentat echipa scoţiană Livingstone, iar în România le-a distrus pe Ceahlăul şi Şoimii Pâncota
Angelo Massone a falimentat echipa scoţiană Livingstone, iar în România le-a distrus pe Ceahlăul şi Şoimii Pâncota

Şoimii Pâncota, echipă care în acest sezon a pierdut cu 18-0, 16-0 sau 14-0, a fost exclusă de FRF din Liga a doua şi toate rezultatele i-au fost anulate.

Preluată din vară de celebrul ţepar italian Angelo Massone, Şoimii Pâncota n-a rezistat decât două luni şi jumătate în Liga a doua. FRF a decis să scoată din joc echipa arădeană, întrucât echipa de juniori Under 17 de la Pâncota a fost exclusă din campionat, iar gruparea nu mai îndeplinea criteriile de participare în Liga a doua. 

În primele 13 meciuri, echipa arădeană a pierdut la scoar aproape toate jocurile, fiind învinsă la diferenţe uriaşe, gen 16-0 sau 18-0. Pâncota a strâns un singur punct, după un 0-0 cu Berceni, şi a marcat doar două goluri.Toate aceste rezultate vor fi anulate. 

La ultimul meci, cel cu Foresta Suceava, echipa s-a prezentat cu doar 10 fotbalişti. Italianul Angelo Massone i-a păcălit pe jucători de când a venit, nereuşind să achite măcar un salariu. 

Clasamentul general al Ligii 2 a suferit mai multe modificări ca urmare a anulării rezultatelor grupării arădene, după cum se poate vedea mai jos:

clasament liga a doua
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite