Cornel Dinu, declaraţii halucinante: „Cei mici sunt periculoşi pentru că au inima aproape de fund şi se strică repede“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dinu

Cornel Dinu a răbufnit după ultimul meci a lui Dinamo, câştigat cu 4-3 la Chiajna, şi a făcut o serie de afirmaţii greu de digerat.

"Dinamo a profitat de lentoarea axului central de la Chiajna, mă refer la Andrei Marc şi la Manasse. Nu ştiu de unde aduce Dinamo astfel de jucători! Acest «Moroy», dacă îi scoatem puţin din nume, te sperie ce face pe la mijloc. Nu ştiu cum găseşte Dinamo strigoii ăştia de pe la mijloc şi din apărare sau atac. Sunt jucători mai buni în România decât ce a adus Dinamo în ultimii ani. Eu dacă aş fi la Dinamo le-aş strânge mâna scouterilor de la echipă pentru că nu aduc nimic bun. Uitaţi-vă în provincie că sunt oameni care aduc jucători buni", a declarat Dinu TelekomSport. 

El a oferit o replică halucinantă despre Torje: ”Cei mici sunt periculoşi pentru că au inima aproape de fund şi se strică repede”. 

Încercând să-l atace pe şeful FRF şi să condamne modul în care sunt organizate alegerile pentru preşedinţia Federaţiei, fostul tehnician al ”câinilor” le-a jignit pe fotbalistele din România, dar şi pe ceilalţi votanţi. ”Nu e normal ca la alegeri să voteze unii care calcă pe minge la fotbal în sală. Sau femeile fără sutien care se cred fotbaliste. Sau unii de te miri unde, care nu au fost surprinşi niciodată în viaţa lor în ofsaid. Sau şchiopii de pe la judeţ”, a spus Cornel Dinu, citat de gsp.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite