Coş după coş! Dorin Goian a făcut spectacol pe terenul de baschet la Castorii Suceava Streetball by Iulius Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Goian
Dorin Goian

Invitat special la Castorii Suceava Streetball by Iulius Mall Dorin Goian s-a integrat perfect în jocul de sub panou şi a marcat coş după coş în meciul vedetelor care a avut loc duminică.

Evenimentul a adus pentru două zile baschetul 3x3, noua disciplină olimpică, în Suceava, oraş care a intrat în premieră în acest an în circuitul naţional Sport Arena Streetball Tour.La cei 1,96 metri şi într-o formă fizică excelentă, fostul jucător al echipei naţionale de fotbal a României s-a simţit în largul său pe terenul de baschet şi a dovedit că ştie să se descurce la fel de bine şi cu mingea mai mare.

Meciul vedetelor, în care au mai jucat, printre alţii, consilierul local Daniel Prorociuc, handbalistul Adrian Chiruţ sau baschetbalistul Dani Popescu s-a încheiat pe acordurile celebrei melodii “Cantă cucu-n Bucovina” cântată chiar de către autorul ei, Alexandru Recolciuc. Acesta a fost premiat cu o bicicletă de către Pegas, partener al Sport Arena Streetball Tour.

În competiţia de elită, la Open Masculin, Rahova’s Finest a obţinut a doua victorie consecutivă din circuitul naţional, după succesul de la Iaşi. Băieţii din Rahova au încasat cecul în valoare de 4000 de lei şi pentru a se putea pregăti la intensitate maximă în continuare, au primit brăţări de fitness Fitbit.

Castorii Suceava Streetball by Iulius Mall a avut la start peste 120 de participanţi şi în ciuda vremii nefavorabile, care a forţat jucarea unor meciuri în sala liceului Ştefan cel Mare, a adus baschetul mai aproape de oamenii din Suceava, prin terenurile instalate în parcarea Iulius Mall.

Copiii au avut şansa să joace baschet la mini-panourile care au fost instalate lângă terenuri, spectatorii au participat la concursuri cu premii şi toţi cei prezenţi s-au bucurat de atmosfera specifică turneelor de streetball, cu multă muzică şi distracţie pentru toată lumea. 

goian
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite