Cosmin Contra a fost instalat la echipa naţională: „Vreau să ne batem din nou cu echipele mari“. Ce rol va avea Lobonţ şi pe cine speră să poată conta la lot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra
Cosmin Contra

Cosmin Contra a fost instalat cu acte în regulă la echipa naţională, semnând un contract valabil până la finalul preliminariilor pentru euro 2020.

Contra a susţinut o conferinţă de presă, în care a explicat care este obiectivul său principal: "Sunt încrezător că, împreună cu jucătorii, putem schimba percepţia pe care o are lumea faţă de echipa naţională. Cred că putem reveni în a doua urnă valorică şi, în curând, să putem să ne luptăm cu marile naţionale din lume. Jucătorii trebuie să înţeleagă că atunci când sunt convocaţi trebuie să dea totul pentru echipa naţională. Să fiu selecţioner este ca şi cum aş antrena o echipă de top din lumea asta, dar ştiu şi că este o presiune foarte mare. Vreau să le mulţumesc membrilor Comisiei Tehnice pentru că m-au propus ca selecţioner al României, dar şi domnului preşedinte că a fost de acord. Este un vis împlinit. De când am început cariera de antrenor, mi-am dorit să antrenez echipa naţională. A venit destul de repede această şansă, dar sunt pregătit pentru această provocare "

Îl vrea pe Radu Ştefan

Contra a explicat care va fi rolul lui Bogdan Lobonţ la echipa naţională şi a precizat că va încerca să-l convingă pe Radu Ştefan să revină la lot. "Ştiu situaţia lui şi înţeleg în mare parte motivul pentru care nu vine. Vreau să discutăm faţă în faţă şi să îl fac să se răzgândească. Lobonţ are aceleaşi principii ca mine. E nevoie în momentul de faţă de spirit de muncă, de spirit de echipă şi de performanţă. Bogdan îndeplineşte toate aceste condiţii.Am nevoie de el să îndeplinească acelaşi rol pe care îl are la Roma. Cred că mă va ajuta foarte mult. Eu îl vreau în viitor în staff-ul meu”, a spus Contra.

E cel mai important pas în cariera mea şi sunt extrem de fericit. E ca şi cum aş antrena o echipă de top, nu există ceva mai important decât să antrenezi echipa ta naţională
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite