CTP, despre miracolul Mihaela Buzărnescu: „S-a întâmplat ceea ce Ion Ţiriac îi cere Simonei Halep“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Mihaela Buzărnescu este jucătoarea cu cea mai mare ascensiune în ultimul an, urcând în Top 50 WTA, după ce începuse anul 2017 pe locul 540 în lume.

Cristian Tudor Popescu a analizat parcursul Mihaelei, care a fost finalistă la Hobart înainte de Australian Open, şi a tras o concluzie interesantă în ceea ce o priveşte pe jucătoarea de 29 de ani.

„"S-a întâmplat cu Mihaela Buzărnescu ceea ce Ion Ţiriac îi cere Simonei Halep: «Trebuie să-ţi dai seama cine eşti!». Şi, deşi Mihaela e locul 44, ea poate fi un exemplu pentru nr. 1 mondial", a scris CTP pentru republica.ro.

„Ce ne arată acum, la 29 de ani, Mihaela Buzărnescu este o minune într-un sport în care nu există minuni. Întreg jocul Mihaelei s-a schimbat ca în Transformers: cu aceleaşi piese componente, maşina second hand cu motorul dând rateuri s-a prefăcut într-un monopost de Formula 1. Mihaela Buzărnescu ne dezvăluie, în fine, secretul ei: de fapt, ştia tot tenisul. Cum a fost posibilă această metamorfoză? Nu altfel decât printr-o descoperire de sine, provocată de un «magician» al cărui nume nu a dorit să-l facă public. Acest «inginer de suflete» a învăţat-o să se uite în alt fel la ea însăşi.

Când înoţi ani de zile prin mlaştina locurilor de la 200 în sus, în turnee prăpădite, aproape fără spectatori, poţi să-ţi pierzi stima de sine, să te consideri o jucătoare de rând, iremediabil pierdută. A avut o asemenea autoflagelare chiar şi Simona Halep, în faţa lui Darren Cahill, la Miami 2017, în perioada neagră a începutului de an, darmite Mihaela... ", a mai afirmat cunoscutul jurnalist.

Citeşte AICI integral editorialul lui Cristian Tudor Popescu

INTERVIU EXCLUSIV cu Simona Halep: "Aş fi vrut ca Serena Williams să fie aici!"

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite