Cum trişa „cu neruşinare“ Gigi Becali la poker şi barbut: „Când făcea el cărţile vedea întotdeauna ce am eu în mână!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali avea metode ingenioase de a trişa la poker sau barbut, după cum dezvăluie unul dintre adversarii săi de la masa de joc. El era mereu preocupat să îşi fure oponentul.

„M-a invitat într-o seara la Lido să jucam poker în doi. După câteva mâini, îl văd că dă cărţile încet şi se tot uita ca înecatu’ să le desluşească. M-am prins şi l-am controlat. Avea un ciob de oglindă între teancurile de bani şi când făcea el cărţile vedea întotdeauna ce am eu în mână”, a povestit Dumitru Dragomir în cartea sa, „Meciurile vieţii mele”.

Cum a fost debarcat de la LPF

El susţine că a fost debarcat de la Liga Profesionistă de Fotbal pentru că a refuzat o şpagă de 20 de milioane pentru a-i da lui Arpad Paszkany drepturile TV fără licitaţie. Arpad Paszkany l-ar fi sunat pe Dumitru Dragomir în 2013 şi i-ar fi transmis că doreşte să se întâlnească la hotelul Alexander din Bucureşti.

Fostul preşedinte al forului fotbalistic redă în carte dialogul în care Paszkany ar fi afirmat că doreşte să cumpere drepturile TV pe următorii cinci ani, fără să se organizeze licitaţie. Dragomir susţine că a adus în discuţie ilegalitatea unei astfel de înţelegeri şi Paszkany i-ar fi răspuns că se va folosi de relaţiile pe care le are cu oameni importanţi, prezentaţi drept „Grupul de la Cluj”, care ar putea aranja o astfel de afacere. Conform lui Dragomir, patronul clujenilor ar fi oferit 175 de milioane de euro pentru drepturile TV pe o perioadă de cinci ani, dar şi un comision de 20 de milioane de euro pentru şeful Ligii! Şi o parte din profit ar fi trebuit „întoarsă” cu dedicaţie pentru campania electorală din 2014. „Participi şi dumneata cu cîte un milion la campaniile electorale şi vei avea numai avantaje”, i-ar fi zis Paszkany. Paszkany şi Dumitru Dragomir s-au întâlnit apoi la Cluj, acasă la Iuliu Mureşan, unde oficialul Ligii susţine că a refuzat să se implice în afacere, aşa că a fost ameninţat de Paszkany că va înlăturat de la conducerea Ligii, ceea ce s-a şi adeverit.

Adio, Steaua! Gigi Becali a făcut anunţul, nume-surpriză ales pentru echipa sa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite