Cupa „ruginită“ se dă diseară: ce se întâmplă cu televizarea finalei, după deciziile luate de Pro TV şi Digi Sport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalul românesc e un produs care se devalorizează pe zi trece. Dovadă şi o mutare care până acum câţiva ani era de neconceput în lumea media.

Fotbalul românesc e ca „junk food“. Arpad Paszkany a avut o tentativă de a-l „vinde“ contracost, însă proiectul său a fost un eşec, fiindcă, în esenţă, „junk food“ atrage pentru că e ieftin.

După ideea eşuată a lui Paszkany, Liga I şi Cupa României au ajuns, din nou, pe toate posturile, la liber, însă nici aşa nu prea mai atrag atenţia publicului. Iar asta şi pentru că echipele de tradiţie au dispărut, fiind înlocuite de nişte grupări insipide.

Două astfel de cluburi, Astra şi FC Voluntari au ajuns în finala Cupei României, dar confruntarea lor de sâmbătă (ora 20.45) va face, aproape sigur, un rating foarte mic. Tocmai de aceea, Pro TV nu va mai televiza finala Cupei României ca în anii trecuţi, „pasând“ meciul la sport.ro.

Nici Digi Sport nu va da finala pe canalul numărul 1, acolo unde va fi finala Cupei Angliei, Arsenal – Chelsea. Astra – FC Voluntari va fi pe Digi Sport 2.

Dolce Sport a ales, totuşi, să dea ultimul act din competiţia KO pe postul numărul 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite