Dan Petrescu, un mare rateu la arabi: „Bursucul“ va fi pus pe liber. Eşec zdrobitor în finala Cupei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până acum vreo doi ani, fostul internaţional avea o cotă excelentă ca antrenor. Din 2015 încoace însă, el a înregistrat rezultate sub aşteptări şi tocmai a încheiat sezonul în Emirate cu un obiectiv ratat.

Dan Petrescu va fi la altă echipă decât Al-Nasr Dubai în sezonul viitor. Adus cu mari speranţe de arabi, el n-a reuşit mare lucru în campionat, acolo unde elevii săi au încheiat pe locul 6 din 14. Totuşi, românul a sperat că va salva sezonul prin Cupa Preşedintelui. Aici, Al-Nasr a avansat până în finală, acolo unde a întâlnit, astăzi, Al-Wahda, formaţie la care se vehiculează că va sosi Laurenţiu Reghecampf în următoarele zile.

După o primă repriză albă, Al-Nasr a fost zdrobită după pauză. De fapt, finala s-a decis în minutul 65. Atunci, echipa lui Petrescu a rămas în zece oameni, după eliminarea lui Ahmed care a şi provocat o lovitură de la 11 metri. Penalty-ul a fost transformat de internaţionalul maghiar, Dzsudzsak. Ahmed (79) şi acelaşi Dzsudzsak (81) au stabilit scorul final: 3-0 pentru Al-Wahda. Ca o ironie a sorţii, omul care a reuşit „dubla“, ungurul Dzsudzsak a fost elevul lui Dan Petrescu la Dinamo Moscova.

Ultimele trofee cucerite de Dan Petrescu ca antrenor datează din 2015: Supercupa României cu ASA Târgu-Mureş şi Cupa Chinei cu Jiangsu Sainty.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite