Dan Petrescu, scos din minţi după victoria cu Astra: „Ce să înţeleagă unul care nu a jucat fotbal niciodată?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu FOTO Mediafax
Dan Petrescu FOTO Mediafax

CFR Cluj a trecut cu 2-0 de Astra Giurgiu şi se menţine pe primul loc indiferent de rezultatul din această seară dintre FCSB şi Dinamo.

Golurile au fost marcate de Culio (9) şi Ţucudean (67).

1-0: Culio a deschis scorul de 6 metri, după o centrare a lui Ioniţă

2-0:Ţucudean a marcat primul său gol la CFR din pasa lui Deac

"Suntem criticaţi pentru jocul nostru. Acceptăm criticile. Avem 10 victorii în 13 meciuri acasă. Dacă asta e părerea lor, e OK. Marii specialişti îşi dau cu părerea. Când iei 2 goluri acasă cred că faci lucrurile bine. N-am niciun mesaj pentru contestatari.

Mi-am adus aminte că un gol l-am primit din penalty (n.r cu Steaua). Sper să ne laude şi pe noi cineva până la finalul campionatului. Nu comentez ce zic alţii. Nu de Mihai Stoica e vorba. Mă mai uit şi la emisiuni şi văd că spun oamenii că CFR joacă nu ştiu cum. Asta e părerea tuturor. Eu am un drum, merg pe el. Până acum e câştigător.

Felicit băieţii fiindcă au obţinut nişte rezultate incredibile. Nu cred că s-a mai întâmplat. În orice ţară echipa de pe primul loc deranjează. Întrbaţi-i pe alţii de arbitraje, nu pe mine. Poate ajungem şi la proba video. Mi-a fost frică azi de arbitraj, dar mă bucur că n-au fost probleme.", a zis Dan Petrescu la Look TV.

La TV Telekom Sport, Petrescu s-a referit direct la Mihai Stoica: "N-am ce să-i răspund. Ce să-nţelegă unul care n-a jucat niciodată fotbal?!".

Rezultate din Liga 1

Gaz Metan - Juventus 0-0

FC Voluntari - CSU Craiova 0-1

ACS Sepsi - Chiajna 1-1

CFR Cluj - Astra 2-0

Azi: ACS Poli - CSMS Iaşi (18.00), Dinamo - FCSB (20.45)

Luni: Viitorul - FC Botoşani (20.45)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite