Daum, scos din sărite în timpul interviului: „Shit! Fucking mentality!“. Întrebarea care l-a enervat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Christoph Daum
Christoph Daum

Christoph Daum îl are în stafful său şi pe Marcel, fiul său, care se ocupă de analiză. Atunci când subiectul a fost atins în timpul unui interviu, a ieşit următorul dialog pe care îl puteţi citi mai jos.

E dificil să lucraţi cu fiul dumneavoastră, Marcel, în staff? Având în vedere că unii va acuză de nepotism.

În primul rând, vreau să-mi aduceţi aceşti oameni ca să-mi zică asta în faţă, fiindcă vă ascundeţi în spatele lor. Dar vreau să pun capăt acestor acuze! Fiul meu e un om util fotbalului românesc pentru că e foarte bine educat. El e angajat la Eintracht Frankfurt şi lucrează deja de şase ani în Bundesliga. A fost foarte dificil să-l conving pe antrenorul celor de la Eintracht Frankfurt, Niko Kovac, să-şi dea acordul ca fiul meu să colaboreze şi cu naţionala României în zilele FIFA. De asemenea, a fost foarte greu să-l conving pe managerul Fredi Bobic. 

Când Marcel vine aici, el colaborează cu câţiva oameni la analiza meciurilor. Dar cred că, dacă ar auzi aceste acuze, ar renunţa la colaborarea cu naţionala României, fiindcă n-avem nevoie de aşa ceva. Nu ştiu cine a început aceste acuze şi le-a aruncat fără nicio urmă de adevăr. Fiul meu n-are nevoie de acest job, el lucrează la Eintracht Frankfurt (îşi ridică, treptat, vocea)! În mod normal, trebuie să-i spunem: <<Mulţumim că faci asta extra pentru naţionala României>>. De exemplu, din iunie 2016, când Frankfurt şi-a început cantonamentul de vară, până în decembrie, el a avut doar 3 zile libere! 3 zile în şase luni! În rest, a muncit fie pentru Eintracht Frankfurt, fie pentru România. Mă aştept ca lumea să aprecieze asta, fiindcă n-are nicio legătură cu banii. Marcel primeşte doar o sumă mică pentru cheltuieli din partea FRF. El n-are vreun contract în adevăratul sens al cuvântului. 

Nu înţeleg de ce oameni ca voi, care auziţi aceste acuze, nu <<săpaţi>> mai adânc? Nu înţeleg de ce vă ascundeţi în spatele unora care vor să facă rău? Nu înţeleg de ce deveniţi purtătorul de cuvânt al acestor oameni? N-aveţi nevoie de mine ca să vă clarific aceste lucruri. N-aveţi internet? N-aveţi legături cu Germania ca să ştiţi de câţi ani lucrează Marcel în Bundesliga? Hai să fim serioşi! E de rahat că eu trebuie să vorbesc despre acest subiect! E mai bine să vă documentaţi voi. Aţi început întrebarea cu <<Fiul dumneavoastră>> şi aşa insinuaţi că eu vreau să găsesc de lucru fiului meu. Dar vom pune capăt acestor acuze, fiindcă eu detest această gândire de rahat pe care o aveţi dumneavoastră şi alţii!

Eu n-am această gândire.

Ba o aveţi.

CITEŞTE ŞI PRIMA PARTE A INTERVIULUI CU CHRISTOPH DAUM

*Daum a preluat modelul Iordache: „Altă întrebare!“. Selecţionerul păstrează un secret, după ce a luat o decizie mare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite