Dinamo şi-a vândut şi căpitanul: Miriuţă a confirmat că va pierde încă un titular înainte de reluarea Ligii I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Ionuţ Negoiţă a început să vândă tot ce are mai bun, deşi, la nivel declarativ, vrea să facă performanţă în „Ştefan cel Mare“.

Dinamo face parcă tot posibilul să rateze play-off-ul! După ce i-au vândut pe Costache (CFR Cluj) şi Anton (Anji), roş-albii îi vor da drumul şi lui Steliano Filip. 

Astfel, după cinci sezoane şi jumătate la Dinamo, fundaşul de 23 de ani va semna cu Hajduk Split, locul 2 în prima ligă din Croaţia, pentru suma de 500.000 de euro. În prima parte a sezonului, Filip a fost titular în 17 etape de campionat, marcând un gol. 

Această mutare reprezintă al doilea acord între Dinamo şi Hajduk în această iarnă, după ce roş-albii l-au luat pe mijlocaşul Pesici, care era o rezervă în Croaţia.

„Îi urez baftă lui Filip, să treacă vizita medicala şi sa facă treabă bună şi acolo! A fost căpitanul nostru,  dar sper că lipsa lui nu se va simţi. Nica a jucat bine, îl avem şi pe Olteanu. Sunt soluţii să-l înlocuim pe Stelu!“, a declarat antrenorul Vasile Miriuţă pentru Telekom Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite