„Doamna de fier“ a fotbalului românesc: o femeie poate conduce Liga pentru prima dată în istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mandatul lui Gino Iorgulescu, actualul şef LPF, expiră în 2018 şi deja au apărut speculaţii în privinţa celor care vor încerca să-l înlocuiască pe fostul internaţional.

Gino Iorgulescu l-a învins pe Dumitru Dragomir în precedentele alegeri pentru şefia LPF, dând una dintre cele mai mari lovituri din fotbalul românesc în ultimii ani.

Încă de când a fost învins în 2014, Dragomir a susţinut că victoria rivalului său a fost regizată pe linie politică. În cei trei ani de atunci, „Corleone“ s-a transformat într-un adversar al lui Iorgulescu, iar acum i-a nominalizat pe cei care ar fi potriviţi pentru înlocuirea fostului fotbalist din funcţie.

Ce a spus?

„La LPF sunt mai mulţi. Ar fi Dinu Vamă, Marius Stan, Anamaria Prodan sau Florin Prunea. Sunt mulţi acolo care se bat pe post“, a declarat Dragomir pentru ziare.com. 

Dintre cei nominalizaţi de fostul şef LPF, varianta Anamaria Prodan e cea mai surprinzătoare. Soţia antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf, deţine licenţa de impresar FIFA şi are sub contract mulţi fotbalişti români devenind, în ultimii ani, un personaj extrem de mediatizat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite