Dragnea l-a făcut praf pe Burleanu: Şeful PSD a explicat de ce e nevoie de Ionuţ Lupescu în fruntea FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragnea

Alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal vor avea loc miercuri şi, după ultimele evenimente, sunt şanse mari să asistăm la o schimbare în fruntea FRF.

Fotbal politizat în România e de acum o realitate indiscutabilă! Cu 48 de ore înainte de alegerile de miercuri, şeful PSD, Liviu Dragnea, probabil cel mai influent om din România la ora actuală, a trăsat o linie clară: Îl vrea pe Ionuţ Lupescu la „Casa Fotbalului“.

Mai mult, Dragnea a dezvăluit într-un interviu acordat „Gazetei Sporturilor“ că Ionuţ Lupescu a vorbit cu el, acum vreo două luni, şi i-a prezentat planul său pentru a reforma fotbalul românesc. Ceea ce înseamnă că, înainte de a-şi lansa oficial candidatura, „Kaiserul“ a dorit să aibă aprobarea unui om politic influent!

Ceea ce s-a şi întâmplat, iar acum, exact înainte de alegeri, Dragnea l-a făcut praf pe Burleanu, explicând, fără să-i dea numele, că acesta trebuie îndepărtat de la FRF, având în vedere că n-a jucat fotbal!

Ce a spus Dragnea?

*Este foarte greu pentru cineva să opereze pe cord dacă nu a făcut facultatea de medicină. În acelaşi timp, ca să fii şi director de spital trebuie să înţelegi şi management. Deci cineva care a jucat, care a simţit, care a muşcat din iarbă şi care a primit lovituri în teren e clar că ştie ce înseamnă fenomenul. Dacă mai are şi calităţi manageriale, atunci e combinaţia cea mai bună. 

*Nu am semnat nicio hârtie de susţinere pentru domnul Răzvan Burleanu! Nici nu aveam vreo competenţă să semnez aşa ceva, nici ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, nici ca preşedinte al PSD-ului şi atât mai puţin ca microbist. Ca microbist, nu pot să dau susţinere scrisă pentru actuala conducere a Federaţiei Române de Fotbal! Nici măcar verbală! Dacă s-a întâmplat acest lucru, mi se pare inadmisibil! Este un fals pe care-l folosesc şi ar fi un gest incalificabil. Dincolo de faptul că intră într-o zonă periculoasă!

*V-am spus că singurul om cu care am discutat este Ionuţ Lupescu. Este nevoie de o schimbare profundă în modul de abordare a fotbalului de către noua conducere a Federaţiei Române de Fotbal! Mi-aş dori ca viitoarea conducere a FRF să reuşească să ne reaprindă, nouă, microbiştilor, speranţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite