Eric de Oliveira spune că a fost ţinta manifestărilor rasiste ale publicului la meciul cu Poli Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eric de Oliveira, fotbalistul celor de la Gaz Metan Mediaş.
Eric de Oliveira, fotbalistul celor de la Gaz Metan Mediaş.

Fotbalistul echipei Gaz Metan Mediaş, Eric de Oliveira, a declarat vineri seară, după meciul din deplasare cu CSM Poli Iaşi, pierdut cu scorul de 0-1, că pe parcursul jocului a fost ţinta manifestărilor rasiste ale publicului.

Eric, eliminat la partida cu Poli Iaşi, a precizat că pentru el a fost cea mai urâtă zi şi că la fiecare corner auzea majoritatea fanilor gazdelor făcând "sonor de cioară" şi numindu-l "cioară". "Eu în zece ani în România am respectat toate stadioanele, am mers în tribună la lume când au cerut, dar vreau să ajung acasă şi să le explic copiilor mei când întreabă ce înseamnă cioară. Înainte să adresaţi o înjurătură să vă gândiţi să sunteţi toţi români. Şi ştiţi cum sunt trataţi românii în Europa. Aşa, pentru că voi în primul rând nu vă respectaţi", a spus Eric la Digi Sport.

El a precizat că arbitrul Florin Mazilu a avut decizii împotriva echipei sale. "Iaşiul a fost mai bun, a avut mai multe ocazii. Am încercat să câştigăm acest meci, n-am reuşit. (...) Se pare că arbitrul a vrut să arate că e primul lui meci sau, mă rog, că a venit acum în Liga I şi să arate cine e pe teren. Aşa a făcut tot meciul. Mie mi-a dat în spate şi niciun galben, nimic. La noi o fază cu capul, galben. Ce să mai zic?", a adăugat Eric.

Formaţia CSM Poli Iaşi a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XI-a a play-out-ului Ligii I, în care ar fi putut să mai înscrie o dată, Andrei Cristea ratând un penalti.

Golul a fost marcat de Bole '7.

În minutul 37, Florin Mazilu a acordat penalti pentru un fault al lui Greab la Bole. Andrei Cristea a executat slab, iar Greab a apărat.

În minutul 88, de la oaspeţi a fost eliminat Eric, după ce a primit al doileea cartonaş galben.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite