Jucătorii de la ASA Târgu Mureş s-au bătut între ei! Zicu, Gabi Mureşan şi N’Doye, printre „protagonişti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ndoye foto mediafax

Fotbaliştii de la ASA Tg. Mureş au terminat stagiu de pregătire din Antalya într-un scandal general, pornit de la o altercaţie între Zicu şi N’Doye. Managerul Narcis Răducan a confirmat incidentul.

Cele 18 zile de cantonament petrecute în Turcia şi-au pus amprenta asupra nervilor fotbaliştilor de la ASA Târgu Mureş. Amicalul din ultima zi s-a terminat cum nu se putea mai prost: cu un conflict între jucători, situaţie care a escaladat până s-a ajuns la înjurături, palme şi pumni, dezvăuie Click!.

Actorii principali: Ousmane N’Doye şi Ianis Zicu. Nemulţumit că Zicu nu i-a pasat la o fază din meciul cu NK Domzale, căpitanul a început un lung şi colorat şir de înjurături. Ianis a ripostat, dar lucrurile nu păreau că vor escalada. La final, însă, în drumul spre vestiare, N’Doye a venit ameninţător la Zicu, pe care a încercat să-l lovească, atacantul a ripostat cu o palmă, moment în care au sărit şi alţi fotbalişti. Unii martori spun că senegalezul a ieşit ”şifonat” pentru că a făcut cunoştinţă cu pumnii lui Gabi Mureşan. Alţii povestesc faptul că în altercaţie s-ar fi băgat şi Marius Constantin, nici el prea cuminte în acest fel de momente. În cele din urmă au intervenit şi ceilalţi coehipieri, care au reuşit, după ceva timp însă, să-i despartă pe turbulenţi.

Narcis:”Câteva palme şi îmbrânceli”
Interesant este că întreaga scenă s-a petrecut sub ochii şefilor de la Tg. Mureş, veniţi toţi să vadă echipa în ultimul amical, cel cu NK Domzale (0-0). Managerul general al echipei, Narcis Răducan, a confirmat pentru Click! incidentul, dar a precizat că nu s-a ajuns la durităţi extreme. ”Nu este cantonament să nu apară astfel de probleme. Sunt nervii întinşi la maximum, oboseala îi ajunge pe băieţi…Într-adevăr, s-au luat la palme şi s-au împins puţin, dar n-a fost vorba de o bătaie generală. Bine că s-a petrecut totul în ultima zi… Situaţia s-a detensionat acum, nu mai sunt probleme”, a spus Răducan.

Situaţia lui Bumba, încă neclară
Nici n-a venit bine la Târgu Mureş, că Narcis Răducan are deja o primă problemă. Managerul general al celor de la ASA trebuie să resolve situaţia lui Claudiu Bumba, internaţionalul român care semnase un contract cu Astra. Pentru că cei de la Giurgiu nu au plătit în termenula agreat de trei săptămâni, atacantul a fost obligat să revină la Tg. Mureş, deşi cantonamentul de iarnă l-a făcut cu echipa lui Protasov. ”Băiatul este la noi la echipă, contextul nu este unul tocmai normal. Cei de la Astra spun că eu nu aveam drept de semnătură când am realizat contractul (n.r. până în ianuarie Răducan a fost managerul giurgiuvenilor), dar dacă era aşa, cum au luat ei în cantonament un jucător legitimat la altă echipă? În mod sigur lucrurile se vor rezolva într-un final, dar îmi pare rău că patronul Ioan Niculae nu se gândeşte deloc la Bumba şi la stuaţia în care l-a pus!”, a mai precizat Narcis Răducan.


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite