Fetele au chefuit aseară în Danemarca. O poză a Cristinei Neagu a strâns mii de likeuri într-un timp record

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România e bronzul mondial
România e bronzul mondial

România a obţinut medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca, iar Cristina Neagu a devenit atât golghetera competiţiei, cât şi cea mai bună jucătoare a turneului.

Cristina Neagu a marcat 63 de goluri, dar cota ei putea fi mult mai mare dacă ar fi jucat mai mult în primele două meciuri. Contra naţionalelor din Kazahstan şi Puerto Rico, Neagu a evoluat puţin, antrenorii mizând mai mult pe handbalistele care în mod normal nu prind echipa. 

Apoi, cristina Neagu s-a dezlănţuit, iar cele 15 goluri marcate în poarta Danemarcei, în sferturi, reprezintă o performanţă cu adevărat fabuloasă. N-a existat niciun dubiu în alegerea ei ca MVP al turneului, cum probabil nu va exista nici în desemanrae Cristinei ca drept handbalista anului 2015. Până atunci însă, Neagu a prezentat fanilor trofeul de cea mai bună jucătoare a Campionatului Mondial, strângând într-un timp record mii de likeuri pe facebook.

Aseară, fetele au chefuit la banchetul oficial, alături de celelalte echipe, iar în seara aceasta ele se vor întoarce în România. revenirea în ţară este programată pentru ora 00.30 şi va fi transmisă în direct de DolceSport. 

O altfel de Cristina Neagu. Vezi aici poze cu MVP-ul Mondalului la plajă, la petreceri şi cu prietenii. Cristina s-a iubit cu un fotbalist

Campioane dar şi mame. Trei dintre handbalistele noastre au copii acasă 

Cazul Elizei Buceschi este unic în lume

neagu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite