Fostul soţ al campioanei olimpice Maria Olaru salută eliberarea lui Sebastian Ghiţă. Divorţul a avut şi cauze politice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Olaru, fostă campioană olimpică la gimnastică, a divorţat anul trecut de partenerul ei, din motive care par să fi avut legătură cu mediul politic.

"Despărţiea efectivă s-a produs de la jumătatea anului 2016, atunci când m-am convins că avem idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale în jurul cărora se coagulează o familie normală, onorabilă. Faptul că n-am introdus încă de atunci actele de divorţ se datorează activităţilor sale politice, în care nu m-am amestecat niciodată, înţelegând că sunt chestiuni care nu mă privesc, chiar dacă eram tot mai în dezacord cu ele. Deşi trăiam separaţi n-am vrut să fiu acuzată, sau doar bănuită, că aş fi contribuit, prin decizia mea, la eşecul său politic. Cu atât mai puţin că aş fi ales divorţul după ce n-a mai fost deputat. Nimic mai străin de mine decât duplicitatea, minciuna, oportunismul sau demagogia, etc proceduri atât de utilizate de către politicieni. Iar cei care mă cunosc pot confirma oricând”, a anunţat Maria Olaru la începutul acestui an.

Fostul soţ al ex-gimnastei a avut ieri o intervenţie bizară după eliberarea pe cauţiune a lui Sebastian Ghiţă:  "Felicitări, Serbia! Serbia este stat de drept fără MCV! Serbia are un stat drept! Mă bucur pentru tine, Sebi! Abia aştept să ne vedem!", a scris Bogdan Diaconu pe Facebook. 

Bogdan Diaconu a înfiinţat, în 2015, Partidul România Unită (PRU). La 5 februarie, Biroul Permanent al PRU a decis demiterea lui Bogdan Diaconu de la conducerea partidului invocând ”nereguli financiare grave” şi susţinerea de către Diaconu a OUG 13/2017.

Maria Olaru (34 de ani) s-a retras din gimnastică după Jocurile Olimpice din 2000, iar palmaresul său cuprinde: medalie de aur cu echipa României şi argint la individual-compus, chiar la Sydney, două medalii de aur (cu echipa şi la individual-compus) şi una de bronz (sărituri) la Campionatele Mondiale din 1999, dar şi o medalie de aur (cu echipa) şi una de argint (la sărituri) la Campionatele Europene din 1998.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite