FOTO 10 imagini spectaculoase cu Simona Halep de la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a distrat din plin înaintea debutului de la Indian Wells. Ea îşi pregăteşte revenirea în circuitul feminin cu antrenamente şi acţiuni promoţionale.

Românca e totuşi un mic star în oraşul californiain, finala câştigată în 2015 cu Jelena Jankovici fiind calatalogată drept una dintre cele mai frumoase partide din ultimul act. Simona a avut parte de o sesiune de autografe şi o conferinţă de presă la care a stat la aceeaşi masă cu jurnaliştii. „Zi-ne ceva ce nu ştie nimeni despre tine“, a fost ea provocată. „Voi chiar vreţi să ştiţi totul“, a spus ea zâmbind, afirmând totuşi că e pentru prima dată după mult timp când nu simte nicio durere la antrenamente. „Sunt puţin dependentă de acest sport. Când nu am o competiţie, mi-e greu să trăiesc. Iubesc jocul, iubesc competiţia. Când nu ai nimic de făcut acasă, eşti puţin pierdută şi simţi că nu faci ceea ce trebuie. Am foarte multă adrenalină atunci când joc, prea mulţi nervi, dar atunci când iau o pauză, îmi lipsesc aceste lucruri“, le-a mai spus ea ziariştilor, bucuroasă că în sfârşit poate să se pregătească fără emoţii.

Marea încercare pentru genunchiul Simonei rămâne totuşi meciul, acolo unde schimbările bruşte de direcţie, accelerările sau frânările sunt la alt nivel de solicitare faţă de un antrenament. ”Încă joc bine la antrenamente. Astăzi am jucat un set împotriva sparring partner-ului meu şi l-am câştigat. Asta îmi dă multă încredere. Dar vom vedea cum va fi în timpul meciurilor, pentru că va fi mult mai dificil. Nu mă pot gândi acum la rezultate şi la turneu. Îmi doresc doar să fiu sănătoasă şi capabilă şi joc”, a spus ea. Halep va intra direct în turul al doilea, unde va întâlni învingătoarea partidei dintre americanca Alison Riske, locul 39 WTA, şi croata Donna Vekici, locul 86 WTA. Partida dintre cele două a avut loc noaptea trecută, deci e de aşteptat ca partida Simonei să fie programată sâmbătă.

Până la debutul oficial, Halep a mai avut timp şi pentru alte acţiuni promoţionale. Pe lângă sesiunea de autografe, ea a participat alături de Agnieszka Radwanska la la un mic test de „Recunoaşte personajul“, s-a amuzat alături de Svetalana Kuzneţova şi un carton imens pe care era imprimat chipul româncei, a jonglat cu diverse obiecte,  a trimis un mesaj de felicitare pentru aniversarea Petrei Kvitova şi a făcut faţă unei avalanşe de mingi, oferind imaginea zilei la Indian Wells.

Turneul de la Indian Wells e transmis de DigiSport 2

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite