FOTO Ţinute de gală pentru Simona Halep, Hagi, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac. Cum au apărut aceste nume mari din sport la gala de la Ateneul Român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gala Asociaţiei Presei Sportive din România, care a aniversat 90 de ani de la înfiinţare, a avut loc aseară la Ateneul Român şi s-a bucurat de prezenţa celor mai mari nume din sportul românesc.

La evenimentul organizat de Dumitru Graur, preşedintele APS, au fost multe personalităţi ale sportului, între care Gheorghe Hagi, Andrei Pavel, Victor Hănescu, Horia Tecău, Cristian Balaj, Bogdan Stelea, Elisabeta Lipă, componente ale loturilor de canotaj, gimnastică şi scrimă, Ion Ţiriac, Ilie Năstase, Ivan Patzaichin, Elizabeta Samara şi Octavian Morariu.

 Cum era şi de aşteptat, apariţia serii a fost cea a Simonei Halep, numărul 1 mondial din tenisul feminin, care a venit însoţită de părinţii săi. Amabilă şi zâmbitoare, Simona s-a întreţinut cu mare parte dintre cei prezenţi, a urcat pe scenă şi a povestit care sunt planurile ei în perioada următoare. Vezi AICI ce a declarat Simona Halep.

image
image
image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite