FOTO Imaginea care spune o mie de cuvinte: Cum a fost surprins marele Iniesta după ultimul meci la Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima etapă a campionatului spaniol a marcat încheierea aventurii unui fotbalist de clasă mondială la formaţia blau-grana.

Barcelona a celebrat câştigarea titlului la 14 puncte de Atletico Madrid şi la 17 puncte de Real Madrid printr-o victorie, acasă, cu Real Sociedad, scor 1-0.

Această partidă a fost ultima pentru Andres Iniesta, mijlocaşul de 34 de ani care a jucat în toată cariera sa la formaţia catalană. Iniesta a strâns 674 de meciuri la Barcelona şi a contribuit la câştigarea unui număr impresionant de trofee: 32! Din sezonul viitor, Iniesta va evolua, cel mai probabil, în Asia.

Duminică seara, el a fost titular în partida cu Sociedad, fiind schimbat în minutul 86, pentru a primi aplauzele publicului. A doua zi după meci, agenţiile internaţionale au oferit o fotografie fabuloasă cu Iniesta, iar aceasta a făcut furori în mediul online.

În imaginea de mai jos se poate vedea cum Iniesta stă singur în cercul de la mijlocului terenului, aproape de ora 01.30 dimineaţa, când toţi au plecat din tribune.

Andres Iniesta singur pe stadionul Barcelonei FOTO Guliver / Getty Images / David Ramos
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite