FOTO Româncele au fost cele mai tari. Imagini cu jucătoarele de tenis de la toate echipele de Fed Cup în ţinute elegante, la petrecerile oficiale dinaintea meciurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spania FOTO Facebook Fed Cup
Spania FOTO Facebook Fed Cup

Echipele naţionale de tenis se pregătesc de partidele din Fed Cup şi fiecare astfel de întâlnire e precedată de un dineu la care participă ambele selecţionate.

România a impresionat cu rochiile de culoare neagră, ţinută cu care nu poţi da greş niciodată. În shcimb, Cehia a optat pentru rochii în dungi orizontale, nu la fel de elegante, dar probabil mai comode.

Italia şi Germania au mers pe pantaloni, cămaşă şi sacou. Canadiencele au preferat pantalonii negri mulaţi, iar Spania a adoptat o ţinută retro, cu pantaloni largi de culaore roşie.

Slovacele nu au venit în "uniforme", preferând ca fiecare dintre tenismene să îşi aleagă ţinuta potrivită şi, la cum arată Cibulkova et comp nu se poate spune că au dat greş. Nici Rusia nu a mers pe o ţinută standard, Şarapova fiind ca de obicei un etalon de eleganţă. 

Meciurile prgramate în acest weekend în Grupa Mondială sunt România - Cehia, Germania - Elveţia, Franţa - Italia, Rusia - Olanda, iar în Grupa Mondială II se vor juca întâlnirile Slovacia - Australia, Canada - Belarus, SUA - Polonia, Serbia - Spania

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite