FOTO Mutu s-a însurat a treia oară. Poze de la nuntă, pe o plajă exotică, cu fosta logodnică a unui coleg de la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu
Mutu

Adrian Mutu s-a însurat pentru a treia oară, chiar în ziua în care a împlinit 37 de ani, şi pare extrem de fericit în această postură.

Mutu şi-a unit destinele cu Sandra Bachici, un fotomodel de succes, mai mică cu 15 ani decât el, oficializând astfel o relaţie de un an şi jumătate. Mutu este la a treia căsnicie, după cele cu Alexandra Dinu şi Consuelo Matos Gomes, el având şi trei copii. Cu Alexandra are un băiat Mario, iar cu dominicanca Consuelo două fete, Maya Vega şi Adriana Lea. 

Actuala soţie a lui Mutu a avut o relaţie solidă cu Laszlo Sepsi, fostul fundaş al lui CFR Cluj, acum în Germania, la Nurnberg, în liga secundă. Sepsi are şi câteva selecţii la naţională. Sepsi a fost părăsit de Sandra la începutul anului trecut, după o logodnă de patru ani, care trebuia să se încheie cu o căsătorie. A fost atât de supărat de faptul că Mutu i-a suflat viitoarea soţie, încât a decis să plece din România, semnând o echipă din divizia a doua germană numai că să uite de tot ce a fost în ţară. 

Mutu şi Sandra s-au căsătorit pe o plajă din Cuba, postând câteva imagini pe instagram. Mutu a scris: " Mulţumesc tuturor pentru mesaje. Savurez noaptea în compania prietenilor şi a frumoasei mele neveste", în vreme ce Sandra a postat: "Te iubesc, sufletul meu!"

Cristi şi Adelina "lucrează" la un băieţel. Vezi AICI în ce paradis exotic şi-a dus Chivu soţia 

mutu
mutu

Sandra, pe vremea când Sepsi visa că-i va fi soţie

sepsi
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite