FOTO Simona Halep a zburat azi în China şi la plecare a făcut 12 copii fericiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, alături d epuştii de la Luceafărul Cluj
Simona Halep, alături d epuştii de la Luceafărul Cluj

Simona Halep a plecat în această dimineaţă către China, acolo unde va juca la două turnee, cele de la Wuhan şi Beijing.

La aeroportul Otopeni, ea a răspuns bucuroasă dorinţei jucătorilor de la Luceafarul Cluj-Napoca, câştigătoarea Cupei Hagi Danone, care plecau spre Danone Nations Cup, turneul mondial pentru copiii sub 12 ani. Micii campioni ai Romaniei nascuti in anul 2005 vor juca la New York, intre 22 si 24 septembrie, pentru titlul suprem alaturi de alte 31 de nationale din toata lumea. 


La Danone Nations Cup, turneu al carui ambasador e Zinedine Zidane, Romania este in grupa cu Argentina, Algeria si Ungaria. Meciurile din faza grupelor vor avea loc vineri, 22 septembrie, la baza de pregatire a echipei New York Red Bulls. In functie de locul ocupat in grupa, jucatorii Luceafarului Cluj vor intra sambata pe tabloul principal sau secundar al competitiei, unde vor mai disputa inca 3 meciuri; in cazul unei clasari pe primele doua locuri din grupa, echipa noastra va juca pentru locurile 1-16, iar daca vom incheia grupa mai jos, vom continua competitia pentru locurile 17-32. 

Duminica, in ultima zi de competitie, indiferent de scorurile meciurilor anterioare, micii fotbalisti vor juca ultimul meci, cel care va stabili locul in clasamentul final, pe Red Bull Arena.

Luceafarul Cluj a castigat Cupa Hagi Danone in luna iunie, invingand-o in finala competitiei pe Dinamo cu 2-0. Turneul final al celei de-a 8-a editii a Cupei Hagi Danone a avut loc la Academia Hagi, in Constanta.
Danone Nations Cup, cea mai importanta competitie globala la nivelul sub 12 ani, se afla la cea de-a 8-a editie. 

Pentru prima data in istoria turneului, la editia din 2017 va fi organizat si un turneu pentru fete, la aceeasi categorie de varsta, la care vor participa 6 nationale.

Cea mai buna clasare a Romaniei la Danone Nations Cup a fost locul 6, obtinut in 2014, in Brazilia, de Academia Hagi (grupa de copii nascuti in 2002).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite