FOTO Suporter de lux pentru Simona Halep la meciul cu Naomi Osaka. Cine a venit special să o susţină pe jucătoarea noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a avut parte de un susţinător de lux la meciul jucat azi cu Naomi Osaka, care a consemnat calificarea ei în sferturile de finală.

Dacă la meciurile precedente, în afară de mama ei şi de stafful tehnic, au fost prezenţi câţiva apropiaţi, dar şi soţia şi copiii lui Darren Cahill, de data asta întribună ei s-a aflat un personaj inedit, dar destul de important în Australia. 

Este vorba despre fostul mare campion de haltere Nicu Vlad, acum preşedinte la Federaţia Română de Haltere. Vlad s-a stabilit din 1991 la Melbourne, însă ulterior s-a întors în ţară. El locuieşte acum şi în România şi în Australia, iernile petrecându-le la Antipozi, unde acum este vară. Nicu Vlad, campion olimpic la JO de la Los Angeles din 1984, s-a manifestat ca un adevărat suporter, încurajând-o pe Simona. 

image

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale Australian Open după ce a trecut de Naomi Osaka, scor 6-3, 6-2.

A depăşit un prag important! Câţi bani a câştigat Simona Halep din tenis

FOTO Susţinere minunată pentru Simona Halep la mii de kilometri de ţară. Fanii români au făcut spectacol în tribune la Melbourne

Adevărul la Australian Open 2018 - Proiect susţinut de Aqua Carpatica

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite