„Gigi Becali e bun de plată!“ Ce decizie s-a luat în procesul de 37 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au recuperat în instanţă dreptul de a folosi numele Steaua, reprezentanţii de la CSA vor ca Gigi Becali să plătească suma de 37 milioane de euro pentru perioada de zece în care echipa din Liga I a folosit acest nume.

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, că omul de afaceri va trebui să plătească prejudiciul pe zece ani, în cazul în care va fi găsit vinovat, nu pe trei ani, aşa cum ceruseră avocaţii săi la termenul de pe nouă mai. Decizie nu este definitivă, ci poate fi atacată la apel de FCSB, dar ea reprezintă un punct esenţial în procesul de 37 de milioane de euro intentat de Clubul Sportiv al Armatei, scrie Mediafax. 

În urmă cu trei săptămâni, cei trei avocaţi care-l reprezintă pe Gigi Becali în procesul despăgubirilor cerute de Armată de la FC FCSB pentru folosirea ilegală a numelui şi mărcii Steaua în perioada 2004-2014 au recunoscut faptele acuzatului şi au cerut, în faţa instanţei de la Tribunalul Bucureşti, ca FCSB să plătească prejudiciul doar pe trei ani (2011-2014).

Însă magistraţii au respins cererea şi i-au dat, din nou, dreptate lui Florin Talpan, cel care a rămas ferm pe poziţii şi a cerut ca FCSB să plătească pentru perioada 2004-2014: "S-a respins excepţia prescripţiei extinctive, Gigi Becali e bun de plată! Va trebui să achite întreg prejudiciul creat în perioada decembrie 2004 - decembrie 2014. Prejudicierea continuă şi astăzi. Sunt foarte mulţumit şi mă aşteptam, pentru că decizia e legală", a declarat juristul CSA, citat de gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite