Gigi Becali îşi dă palme singur: Patronul FCSB, primele declaraţii după încă un sezon în care a „câştigat“ locul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De când latifundiarul din Pipera a ieşit din închisoare, echipa sa s-a abonat la a doua poziţie în clasamentul Ligii I.

După două titluri pierdute în faţa Astrei şi a Viitorului, FCSB a cedat şi în duelul cu CFR Cluj, un club care din punct de vedere al profesionalismului e la ani-lumină distanţă de rivala ei bucureşteană.

Imediat după ce a aflat că echipa sa a mai pierdut un titlu, Gigi Becali a oferit primele declaraţii şi a făcut şi un anunţ surprinzător: antrenorul Nicolae Dică rămâne! Ce-i drept, având în vedere că vorbim de Gigi Becali, ce e valabil astăzi, poate pica mâine.

Ce a spus Becali?

*Titlul s-a pierdut, nu s-a câştigat. A făcut-o echipa mai puternică, mai valoroasă, mai tare. Eu sunt responsabil pentru disciplină. Din cauza lui Alibec am permis nişte lucruri la echipă. Vociferări la antrenamente, că iar facem astea, că iar facem astea. Nu dăm vina pe Alibec, că nu e Alibec vinovat. 

*CFR e echipa mai puternică, trebuie să recunoaştem. Ca dovadă, au jucat cu Viitorul şi au bătut. Când trebuie să bată, bat. Am avut patru meciuri cu ei şi în niciunul n-am condus.  Echipa mai bună a câştigat campionat, asta e concluzia mea. Şi azi s-a văzut asta.

*Noi nici astăzi n-am condus clar, puteau să ne marcheze un gol. Noi n-avem joc elaborat, posesie. Nu pasăm nimic, n-avem posesia cum trebuie să o avem, jucători cu frică. 

*Niciodată n-am jucat atât de prost. Dică rămâne, dar vor pleca jucători. Bine că l-am văzut pe Cristi Tănase, ca să-mi dau seama că nu mai poate.  Teixeira vreau să-l mai ţin un an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite