Hagi şochează: vrea să vândă Viitorul! „E cel mai bun moment“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Chivu, Ianis şi Gică Hagi
Cristi Chivu, Ianis şi Gică Hagi

Gică Hagi intenţionează să vândă pachetul majoritar al acţiunilor de la Viitorul şi a chemat o firmă de audit pentru a evalua clubul,

Cristi Bivolaru, director general la Viitorul, a dezvăluit că Hagi vrea să vândă Viitorul şi să păstreze doar o mică parte din acţiuni.

"Suntem în continuare într-un proces de evaluare a clubului, un audit. Dupa care, doritorii, potenţialii parteneri, văzând concluziile raportului, îşi vor exprima interesul. Am fost în negocieri, suntem în faza în care oamenii aşteaptă sa vadă rezultatele concrete ale evaluării.

Cu siguranţă exista posibilitatea ca Hagi să vândă mai mult de 50% din pachetul de acţiuni. Însă nu cred că nu va dori să îşi oprească o parte din acţiuni, măcar dintr-o chestiune sentimentală", a spus Cristi Bivolaru la Ora exactă în sport.

Bineînţeles că imediat ce a auzit această ştire, Gigi Becali şi-a dat şi el cu părerea: „Asta e cea mai mare hotărâre pe care a luat-o! E momentul cel mai favorabil să vândă, părerea mea. Pentru ce să îţi amăgeşti viaţa şi nici să nu câştigi bani?!".

Hagi este în aceste momente la Firenze, pentru a fi alături de băitatul său Ianis, care traveresează o perioadă mai slabă la clubul viola. Cei doi s-au întâllnit şi cu Cristi Chivu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite