Halep arde de nerăbdare să joace pentru România: Promisiunea făcută de Simona înaintea meciului de Fed Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep (2 WTA) a ratat confruntarea cu Canada din weekend, însă nici nu mai vrea să audă de o posibilă absenţă contra Elveţiei, la 21 şi 22 aprilie.

Simona Halep va juca, astăzi, primul meci de după finala de la Australian Open. Partida cu Makarova (36 WTA) va marca un moment important pentru a doua jucătoare a lumii, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Constănţeanca de 26 de ani a luat o pauză forţată de accidentare, după parcursul epuizant de la Melbourne, însă nici nu concepe să nu fie pe teren la barajul de promovare pentru Grupa Mondială. De altfel, Halep e jucătoarea de care elveţienii se tem cel mai mult, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Aflată la Doha, Simona a acordat un interviu pentru reporterul Digi Sport, Gabriel Morariu, în care a promis că va juca pentru România la următoarea confruntare din Fed Cup.

Ce a spus?

*Abia aştept să joc şi o să fiu 100% cu siguranţă. Nu o să mai accept nicio accidentare, pentru că îmi doresc foarte mult să fiu în echipă. 

*Vreau să jucăm la Cluj, cred că o să fie cea mai potrivită locaţie. E o sală mare şi foarte mulţi spectatori pot să vină să ne susţină. 

*Atmosfera a fost deosebită weekendul trecut şi, cu siguranţă, o să fie şi în aprilie la fel.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite